Νεκρή βρέθηκε η 35χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία

Νεκρή βρέθηκε η 35χρονη αστροφυσικός, Νάταλι Κρίστοφερ, που αγνοούνταν στην Ικαρία.  Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, κατά τη διάρκεια ερευνών σε χαράδρα, στο χώρο που συνήθιζε να τρέχει, κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με το σύντροφό της.

Εκκρεμεί η ταυτοποίηση της σορού προκειμένου να εξακριβωθεί στα σίγουρα αν πρόκειται για την αστροφυσικού.

Υπενθυμίζεται πως η 35χρονη αστροφυσικός αγνοείτο από πρωί της Δευτέρας, όταν και βγήκε έξω για τρέξιμο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την εντοπίσουν, και χθες το απόγευμα ήρθε μια απρόσμενη εξέλιξη, καθώς το κινητό της εξέπεμψε σήμα. Οι Αρχές έστειλαν δύο sms στο κινητό της, τα οποία δεν απαντήθηκαν, αλλά το περίεργο είναι πώς ένα 24ωρο μετά εντοπίστηκε σήμα και ψάχνουν πλέον να βρουν αν το άνοιξε η ίδια ή κάποιος άγνωστος.

Ωστόσο από το μεσημέρι της Τρίτης, η υπόθεση εξαφάνισής της  πήρε άλλη διάσταση, καθώς στο δωμάτιο που έμενε μαζί με τον σύντροφό της βρέθηκαν αιματοβαμμένα χαρτομάντιλα στο μπάνιο και τρεις κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι όπου είχε πλαγιάσει η αστροφυσικός.

Στην κατάθεσή του ο σύντροφός της απέδωσε την παρουσία αίματος σε ρινορραγία της κοπέλας το βράδυ πριν από την εξαφάνισή της. Τα ευρήματα εστάλησαν για εξέταση DNA και αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν το αίμα προήλθε από φυσική ρινορραγία ή από κάποιο χτύπημα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.