Ηλέσιον: Εν μέσω καραντίνας, ανοίξαμε φτερά!

Μάρτιος 2021.. άλλος ένας ιδιαίτερος μήνας που διανύουμε όλοι μαζί, παγκοσμίως, στην μετά τον κορονοϊό εποχή. Για την οικονομία και την αγορά, είναι άλλος ένας μήνας προσπάθειας, υπομονής και επιμονής με την ελπίδα ενός αισιόδοξου αύριο. Γι’ αυτό και συμμετείχαμε στην 1η ψηφιακή έκθεση προϊόντων τροφίμων & ποτών “The DeliFair” by EXPOTROF!

Το ενδιαφέρον για τον φυσικό άκρατο οίνο, το «Ειδύλλι», το «Σταφυλόμελο», που είναι τα καινοτόμα, βιολογικά, φυτοφαγικά (vegan) και χωρίς συντηρητικά προϊόντα μας που τον καθιστούν κεκραμένο (κρασί).
Επίσης το άγριο βιολογικό ρύζι μας «Ρυζείς», τα ρύζια και οι ρυζογκοφρέτες «Σπερχειού» ήταν από τα προϊόντα που τράβηξαν τα βλέμματα και τα οποία περήφανα προτείνουμε!

Η φυσικότητα που διέπει τα προϊόντα μας και από την οποία πηγάζει η φιλοσοφία μας, εντυπωσιάζει εκείνους που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν και να ξανασυναντήσουν την φρέσκια νοοτροπία διατροφής που προϋπάρχει στον τρόπο ζωής του αρχαίου Έλληνα και που δεν σχετίζεται με τη μαζικότητα του συμβατικού σύγχρονου τρόπου σκέψης και ζωής. Αυτό πιστοποιείται κι από τα αποτελέσματα της ανάλυσης των προϊόντων Ηλέσιον από το ΕΚΠΑ!

Με ενδιαφέρον και αγάπη για τη διάσωση της διατροφικής μας κληρονομιάς και της βιοποικιλότητας, συνεχίζουμε και προχωρούμε!

Η Κοινότητα του Οργανισμού Ηλέσιον

www.helession.com

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.