Συμβουλές για να ντυθείτε κατάλληλα στη δουλειά

Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο τρόπος που σας βλέπουν παίζει ρόλο στην επιτυχία σας στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

1. Κατανοήστε τι είναι κατάλληλο για τον κλάδο σας

«Όλοι τραβούν τις γραμμές τους διαφορετικά»,  λέει η προπονητής εθιμοτυπίας Barbara Pachter. «Για παράδειγμα, ίσως μπορείτε να φορέσετε σορτς, αλλά όχι αποκοπές. Εάν η εταιρεία σας επιβάλλει να φορέσετε ένα γυναικείο φόρεμα, ακολουθήστε την.

2. Βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα σας ταιριάζουν

Μπορεί να φανεί προφανές, αλλά πολλοί το κάνουν λάθος. Εάν τα ρούχα σας είναι πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά, δεν πρόκειται να φαίνονται καλά. Η διασφάλιση της σωστής εφαρμογής ισχύει για όλα όσα φοράτε.

3. Φορέστε γυαλιά που ταιριάζουν

Βεβαιωθείτε ότι τα γυαλιά σας ταιριάζουν σωστά και ότι δεν γλιστράνε κάτω από τη μύτη σας. Δεν θέλετε να παίζετε μαζί τους όλη την ώρα γιατί αυτό αποσπά  την προσοχή.

4. Στεγνώστε τα μαλλιά σας

Ποτέ μην βγαίνετε από  το σπίτι σας με βρεγμένα μαλλιά. Σας κάνει να μοιάζετε ότι δεν έχετε τη ζωή σας μαζί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχετε την καριέρα σας μαζί.

5. Δώστε προσοχή στην τσάντα σας

Δεν θέλετε τα προσωπικά σας πράγματα να εκτοξεύονται από το πορτοφόλι ή το χαρτοφύλακά σας. Κρατήστε την τσάντα σας καθαρή στο εσωτερικό, ειδικά αν δεν διαθέτει φερμουάρ, που επιτρέπει σε άλλους να  ρίξουν  μια ματιά μέσα από καιρό σε καιρό.

6. Μη φοράτε έντονο άρωμα ή κολόνια

Οτιδήποτε άλλο εκτός από το άρωμα ή την κολώνια σας που μπορεί να μυρίζει δεν είναι καλό. Για να πάρετε μια ιδέα για το αν κάποιος μπορεί να σας μυρίσει ή όχι, ζητήστε το από κάποιον που εμπιστεύεστε.

7. Φορέστε καλά διατηρημένα, γυαλισμένα παπούτσια

«Ένας στρατευμένος μου είπε ότι το πρώτο πράγμα που γνωρίζει για έναν υποψήφιο είναι τα παπούτσια του. Βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια σας είναι γυαλισμένα και σε καλή κατάσταση και αναζητήστε νέα στο rovo.gr.

9. Φορέστε πλούσια χρώματα για να απεικονίσετε την αρχή

«Δώστε προσοχή στις επιλογές χρωμάτων σας. Τα πιο σκούρα χρώματα συνήθως δίνουν μια εντονότερη εντύπωση από τα ελαφρύτερα. «Αν δίνετε μια παρουσίαση, βεβαιωθείτε ότι το χρώμα που φοράτε δεν συνδυάζεται με το φόντο πίσω σας.

10. Αποφύγετε χρώματα νέον και υπερβολικά φανταχτερά ρούχα

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικοί με φωτεινά χρώματα», λέει η Patcher. Ρούχα που είναι πολύ φανταστικά μπορούν να αποσπούν την προσοχή και το οπτικό ισοδύναμο φωνής.

11. Μην ξεπεραστείτε

Τα αξεσουάρ προορίζονται να συμπληρώσουν την αμφίεση σας, όχι να την εξουδετερώσουν. «Μία φορά συναντήθηκα με μια γυναίκα που είχε ένα δαχτυλίδι σε κάθε δάχτυλο. Δεν θα μπορούσατε να κοιτάξετε τίποτα άλλο».

12. Τα κοσμήματά σας δεν πρέπει να προκαλούν θόρυβο

Είναι πραγματικό,  αποσπούν την προσοχή όταν   bangles κάποιου dangly χτυπά όταν μετακινούν τα χέρια τους.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment