Λαμία : Σε κλίμα τρομοκρατίας η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, σιδερένια κάγκελα  και αναίτιες προσαγωγές 15 πολιτών μεταξύ των οποίων και ανήλικοι μαθητές σήμερα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λαμία. Στην αστυνομοκρατία και τον εκφοβισμό κατέφυγε  η κυβερνηση του μνημονίου για να προστατεύσει τους επισήμους του μνημονιακού μετώπου  από τον …εχθρό λαό. 
Εικόνες ντροπής. Οι γονείς πίσω από τα κάγκελα παρακολουθούσαν παγωμένοι τα παιδιά τους   και οι  μαθητές στην πλειονότητα τους περνούσαν αποστρέφοντας  το βλέμμα τους από την εξέδρα των επισήμων.
Πανό με το σύνθημα » 1821: Τότε κοτζαμπάσηδες και προεστοί  2012: Τώρα  Τραπεζίτες και Υπουργοί» ανήρτησαν   μέλη της δημοτικής κίνησης  ‘ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ’.
 Σε  όλη τη διάρκεια της παρέλασης  μέλη της Παρέμβασης Πολιτων και πολίτες  φωναζαν συνθήματα  και προέτρεπαν τους μαθητές να στρέψουν το κεφάλι αριστερά. Στο τέλος της παρέλασης πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία στο κέντρο της πόλης  χειροκροτούμενοι από τους πολίτες.
Ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς εισέπραξε τα ειρωνικά ‘μπράβο’  από τους εργαζόμενους  της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας όταν πέρασε μπροστά από την Τράπεζα όπου οι εργαζόμενοι   είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε: «Λαμιώτη κλείνουν την Τράπεζα. Σειρά εχει το σπίτι σου».
 Στο όλο κλίμα τρομοκρατίας  κατά  τη σημερινη παρέλαση της 25ης Μαρτίου προστέθηκε και η εμφάνιση με πανό στο κέντρο της πόλης   15 περίπου    μελών  της  νεοναζιστικής οργάνωσης τ ‘Χρυσής Αυγής’  που βρήκαν ευκαιρία να  υποδηλώσουν ανενόχλητοι και προκλητικοί την παρουσία τους.
 Το κλίμα τρομοκρατίας, η αστυνομοκρατία και κυρίως οι αναίτιες προσαγωγές  μαθητών και πολιτών -μέτρα   πρωτόγνωρα  για τη πόλη μας  που αποσκοπούσαν στη δημιουργία  κλίματος εκφοβισμού – δείχνουν περίτρανα τον πανικό της εξουσίας  των  κομμάτων του μνημονιακού μετώπου εν όψει των εκλογών.
 ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ  ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.
Ο …εχθρός Λαός.

 

No Comments Yet.

Leave a comment