Πρώτη Εκδήλωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας με προσκεκλημένους τους Γιάννη Σαρακιώτη και Ραλλία Χρηστίδου

Με ενθουσιασμό ξεκίνησε τη δράση της η Οργάνωση της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, η οποία μετά και τη σύσταση της διοργάνωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την πρώτη εκδήλωση της, με προσκεκλημένους δύο νέους πολιτικούς με ήδη καταγεγραμμένη θετική απήχηση και αποδοχή από τους νέους.

Προσκεκλημένοι των μελών της οργάνωσης ήταν ο Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης και η Βουλευτής Β3 Αθηνών, Ραλλία Χρηστίδου, οι οποίοι και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με νέες και νέους της περιοχής, αλλά και να ακούσουν τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους για το μέλλον.

Από μεριάς του, ο κ. Γιάννης Σαρακιώτης αφού καλωσόρισε τη φίλη και συνάδελφο του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, Ραλλία Χρηστίδου, χαιρέτισε την πρωτοβουλία της δημιουργίας Οργανώσεως Νεολαίας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. καθώς και εκείνη της διοργάνωσης της πρώτης εκδήλωσης. Μάλιστα, ο Βουλευτής Φθιώτιδας έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στον ιστορικό συμβολισμό που είχε τόσο η ημερομηνία, αφού στις 23 Φεβρουαρίου 1943 ιδρύθηκε η ΕΠΟΝ, όσο και το μέρος που διεξήχθη εκδήλωση, αφού αυτή έγινε στην Πλατεία Λαού και λίγο δίπλα από το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της έτερης προσκεκλημένης, κας Ρ. Χρηστίδου, η οποία και εξήρε την προσπάθεια που ξεκινούν οι νέοι της περιοχής της Φθιώτιδας και τους συνεχάρη για τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης διαφορετικής από αυτές που συνηθίζονται. Μάλιστα τους προέτρεψε να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση τη δράση τους και τον αγώνα για τη διαμόρφωση σχέσεων ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με ολοένα και περισσότερα μέλη που θα ενταχθούν στις τάξεις της οργάνωσης της νεολαίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Φθιώτιδα.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο καταγόμενος από την Ελάτεια Φθιώτιδας, Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σωτήρης Αλεξίου ο οποίος συνεχάρη τα μέλη της οργάνωσης της Φθιώτιδας για την ανάληψη της πρωτοβουλίας διοργάνωσης αυτής πρώτης εκδήλωσης, καθώς και ευχαρίστησε τόσο τον Γιάννη Σαρακιώτη, όσο και τη Ραλλία Χρηστίδου για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα των νέων φίλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.