Πάνος Ρήγας από Λαμία: Εμείς τολμήσαμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας και προχωράμε…

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας και η Οργάνωση Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ έκοψαν το βράδυ της Δευτέρας την πίτα τους στο COYOTE BEER HOUSE,στην Πλατεία Διάκου .

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας,  ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαγγέλης Σακελλάρης .

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι πρώην βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης και Θανάσης Μιχελής , ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός και  οι δημοτικοί σύμβουλοι  Νίκος Πάπουτσας και Παπανικολάου Γιώργος,  παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις που έκαναν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για τις προσυνεδριακές διαδικασίες και τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο για  το συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο.

«Η χρονιά  που έρχεται θα είναι μια δύσκολη χρονιά  για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία»τόνισε ο Πάνος Ρήγας ασκώντας  έντονη κριτική στους χειρισμούς  της κυβέρνησης  σε μια σειρά θέματα  όπως τα ελληνοτουρκικά, τα κόκκινα δάνεια , την κοινωνική πολιτική ενώ άφησε αιχμές για τη  δημιουργία καρτέλ  στο χώρο των  ΜΜΕ. «Αυτό που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεφε σαν μέρισμα στους  οικονομικά αδύναμους σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ  το χρησιμοποιεί  για να εξυπηρετήσει τα συμβόλαια προς τα ΜΜΕ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. 

Αναφορικά με  τις προσυνεδριακές διαδικασίες και τη διεύρυνση του κόμματος ο Πάνος Ρήγας  ανέφερε ότι οι διαφωνίες που εκφράσθηκαν για το όνομα και οργανωτικά θέματα δεν είναι σημαντικές . «Εμείς, σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα τολμήσαμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας, διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας  και προχωράμε,  στο ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής», πρόσθεσε.

   

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.