Οι υποψήφιοι και τα βιογραφικά των υποψηφίων του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη σε Φθιώτιδα και Στερεά

Στις 21 Μάη καλούμε τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας να κάνουν επιλογή Ρήξης και Ανατροπής με ό,τι και όποιους μετατρέπουν τόσα χρόνια τη χώρα και τους πολίτες της σε υπόδουλους μιας χρεοδουλοπαροικίας. Να ψηφίσουν ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς!

Οι υποψήφιοι του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη στη Φθιώτιδα

Γκοτζαμάνης Δονάτος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Φώτο-Δ.-Γ.-600.600.jpg

Γεννήθηκα το 1988 στη Λαμία και μεγάλωσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Mηχανικός και Mηχανικός Yπολογιστών του ΕΜΠ. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Με τη σύντροφό μου μετακομίσαμε το 2018 στη Λαμία, στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε έκτοτε. Μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Είμαι μέλος του Diem25 σχεδόν από την ίδρυσή του, το 2016, και μέλος του ΜέΡΑ25 από την ίδρυσή του. Είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25. Συμμετέχω ενεργά στον κοινό αγώνα για ανατροπή της 13χρονης χρεοδουλοπαροικίας και πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο με τη ρήξη όλα μπορούν να είναι αλλιώς.

Κοτρώνης Γιάννης

Μηχανικός Η/Υ & Χαρτογράφος – Εκδότης

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι kotronis.jpg

Γεννημένος και μεγαλωμένος μέχρι τα 18 μου στη Λαμία, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Από το 1986 έως το 2015 ίδρυσα και διηύθυνα τη δική μου οικογενειακή επιχείρηση Εκδόσεις ΠολυΟδηγός® – www.polyodigos.gr με αντικείμενο την:
• κάθετη παραγωγή χαρτών και τουριστικών οδηγών,
• συλλογή και επεξεργασία δεδομένων
• παραγωγή διαφήμισης, διανομή σε διάφορα κανάλια
• δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων: σχολικών χαρτών, διαφημιστικών-τουριστικών οδηγών σε πλαστικοποιημένο χαρτί.
Στη συνέχεια ασχολήθηκα με Ενεργειακές Κοινότητες, υπηρεσίες Έξυπνης Γεωργίας, δημιουργία πλατφόρμας για Whistleblowers, Κοινωνική Οικονομία και σε μια σειρά Hackathon: Ανοικτών Δεδομένων – smart cities – κατά της διαφθοράς – εφαρμογές blockchain
Μέλος του DIEM25 από αρχές του 2017 και ιδρυτικό μέλος του ΜΕΡΑ25.

Ράμμου Δέσποινα

Δημοσιογράφος

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 343283583_936114957429100_3883895951167698655_n-1024x1024.jpg

Γεννήθηκα στη Λαμία, έχοντας ευρυτανική καταγωγή, αποφοίτησα από το 4ο Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασα στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Στον επαγγελματικό στίβο έχω συνεργαστεί ως δημοσιογράφος με εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και ως επιμελήτρια κειμένων με εκδοτικούς οίκους.
Πιστεύω πως τα κινήματα των πολιτών είναι εκείνα που μπορούν να κερδίσουν τις μεγαλύτερες και πιο ουσιαστικές μάχες, γι’ αυτό θεωρώ ότι η μοναδική διέξοδος είναι η συμμετοχή στα κοινά.
Στρατευμένη πολιτικά από τα φοιτητικά μου χρόνια στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς, υπήρξα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, απ’ όπου αποχώρησα το 2015. Με το ΜέΡΑ25 συμπορεύομαι τα τελευταία χρόνια σε κινηματικές και πολιτικές δράσεις.

Τσάκαλου Αργυρούλα (Υρώ)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΦΩΤΟ-1019x1024.jpg

Απόφοιτη Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Σκηνοθεσίας Τηλεόρασης. Υπήρξα συνεργάτης στην ΕΡΤ ΑΕ επί σειρά ετών, καθώς και της εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών ACCELERE Α.Ε.
Τον Μάρτιο του 2006 επέστρεψα στην γενέτειρά μου Λαμία, όπου και διαμένω.
Είμαι σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το θέατρο και συνθέτω χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά για το σπίτι.
Πρόσφατα δημιούργησα ένα διαδικτυακό κατάστημα με τις δημιουργίες μου μπαίνοντας στο χώρο του εμπορίου.
Υπήρξα υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας το 2019 με το ΜΕΡΑ25.

Τσιρώνης Μιλτιάδης (Μίλτος)

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Λαμιέων

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΤΣΙΡΩΝΗΣ.jpg

Με καταγωγή από τη Δυτική Φθιώτιδα και την ορεινή Παρνασσίδα, γεννήθηκα το 1978 στη Λαμία όπου ζω και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Ενταγμένος στην Αριστερά από τα νεανικά μου χρόνια ,δραστηριοποιήθηκα σε κινήματα και συλλογικότητες.
Από το 2003 υπήρξα μέλος της νεολαίας Συνασπισμού και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ. Το 2015 μετά το μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα και τη συνθηκολόγηση της ηγεσίας του, αποχώρησα και σήμερα είμαι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας. Από το 2019 είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων με την Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία.

Φυσολόης Αναστάσιος-Στυλιανός

Τελειόφοιτος Μαθηματικού ΕΚΠΑ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΦΥΣΟΛΟΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΦΘΙΩΤΙΔΑ-1024x1024.jpg

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Είναι τελειόφοιτος στο Μαθηματικό του ΕΚΠΑ.
Αποφοίτησε από το μουσικό σχολείο Λαμίας και ασχολήθηκε με την μουσική και τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Είναι γραμματέας του φοιτητικού συλλόγου Μαθηματικού ΕΚΠΑ και δραστήριος στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές των ΕΑΑΚ. Αγωνίστηκε για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των καθηγητικών σχολών, καθώς για τα εργασιακά και επαγγελματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών ενάντια στην απαξίωση.

Παράλληλα, έντονη δραστηριοποίηση είχε στον αγώνα για τα δημοκρατικά δικαιώματα, στο αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα. Συμμετέχει σε τοπικά κινήματα για την υπεράσπιση των δημόσιων χώρων και των χώρων πρασίνου, για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης.
Είναι μέλος της Λαϊκής Ενότητας από το 2018.

Οι υποψήφιοι του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη στους υπόλοιπες Π.Ε. της Στερεάς

Βοιωτίας
Αποστόλας Γιάννης
Βελιτζέλου Ακτίνα
Καλογήρου Στέλιος
 
Εύβοιας 
Αλεξίου Δημήτρης
Ελευθεριάδου Δέσποινα
Καράπα Αγγελική
Κωνσταντινίδης Ευθύμιος
Παπαλυμπέρης Ισίδωρος
Ρόγκα Ίριδα (Σπυρίδα)
Στουρνάρας Ιωάννης – Λάζαρος
Χατζηκαλυμνίου Δήμητρα
 
Ευρυτανίας
Λυκοκάπης Νικόλαος
Τραγόπουλος Σπύρος
Φράγκου Αγγελική
 
Φωκίδας
Αρβανίτης Σταύρος
Ασδεράκη Ελένη
Μπαϊρακτάρης Γιάννης
 
Αναλυτικά για τα βιογραφικά και τις δραστηριότητες του κάθε ένα/μιας υποψηφίου Βουλευτή μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω σύνδεσμο από την επίσημη σελίδα του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη:
 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.