Γ. Σαρακιώτης: «Πραγματικότητα το Εθνικό Μητρώο Μ.Κ.Ο. που ασχολούνται με την υποστήριξη των προσφύγων – μεταναστών»

Προ ολίγων μηνών, ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Φθιώτιδας, Ιωάννης Σαρακιώτης κατέθεσε την υπ’ αρ. πρωτ. 4088/18.03.2016 Ερώτηση, την οποία και συνυπέγραψαν άλλοι 42 Βουλευτές του ΣΥΡ.ΙΖ.Α, με απώτερο σκοπό την ένταση των προσπαθειών στην κατεύθυνση του αυστηρότερου ελέγχου των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ευρύτερης ανθρωπιστικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών.

Σήμερα, με την υπ’ αρ. οικ. 39487/2016 Απόφαση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκροτήσεως, αρμοδίου για τη Διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσεως, συνίσταται και ξεκινάει η λειτουργία του Εθνικού Μητρώου Ελληνικών και Ξένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο), το οποίο και επιτάσσει την πλήρη ένταξή τους και καταγραφή του συνόλου των στοιχείων τους σε αυτό. (εδώ)

Τα παραπάνω αποτελούν την επισφράγιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των εκπροσώπων της εθνικής αντιπροσωπείας και της κεντρικής κυβέρνησης. Τα ευήκοα ώτα και η αυταπόδεικτη πολιτική βούληση είναι το εχέγγυο για περαιτέρω εντατικοποίηση της κοινής προσπάθειας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.