Γιάννης Σαρακιώτης: «Οι ιδιώτες γιατροί δεν κολλάνε κορονοϊό κ. Κικίλια;»

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, κοινοποιώντας παράλληλα την επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας σχετικά με την αναγκαιότητα πραγματοποίησης εμβολιασμών κατά προτεραιότητα για τους ιατρούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Όπως τονίζει ο κ. Σαρακιώτης, συνιστά μέγιστη υποκρισία να μην αποτελεί προτεραιότητα ο εμβολιασμός και των ιδιωτών γιατρών, τη στιγμή που έχουν εξ αρχής βρεθεί στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας και έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους προς το σκοπό της αποσυμφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οποιαδήποτε διάκριση βάσει ειδικότητας ή η καθυστέρηση εμβολιασμού μιας μεγάλης μερίδας του ιατρικού προσωπικού της χώρας συνιστούν ολέθρια λάθη, τα οποία υπονομεύουν τη συνολική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Με αυτό τον γνώμονα, ο Βουλευτής Φθιώτιδας υπενθυμίζει τον κομβικό ρόλο του συνόλου του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της χώρας χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις, καλώντας παράλληλα τον Υπουργό Υγείας να μη δημιουργήσει και πάλι με την πολιτική του συνθήκες συνωστισμού και δυσλειτουργιών στα δημόσια νοσοκομεία.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.