Τραγωδία στη Λαμία: Πυροσβέστης έβαλε τέλος στη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας με αλυσοπρίονο

Με τον πιο δραματικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, ένας 42χρονος πυροσβέστης την ώρα που βρισκόταν σε υπηρεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία μαζί με έναν συνάδελφο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης STAR ο 42χρονος πυροσβέστης πήρε από τον εξοπλισμό ένα αλυσοπρίονο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συναδέλφου έκοψε την καρωτίδα.

Η είδηση έχει συγκλονίσει όλο το πυροσβεστικό σώμα. Από την πρώτη στιγμή, οι συνάδελφοι του και οι διοικητές βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά και για να συμπαρασταθούν στον τραγικό πυροσβέστη που όλα διαδραματίστηκαν μπροστά του και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Οι δύο άνδρες ήταν μαζί από το πρωί στο περιπολικό και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική έκβαση αυτής της υπηρεσίας. Ο 42χρονος δεν φαίνεται να έκανε κάτι που να προειδοποίησε ή που να επέτρεψε στον συνάδελφο του να καταλάβει ότι εντελώς ξαφνικά θα έπαιρνε την απόφαση να κόψει το λαιμό του.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος άνδρας δεν είναι παντρεμένος και δεν έχει παιδιά.  

Σοκαρισμένοι και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τη σορό του 42χρονου. 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.