Το «ευχαριστώ» από καρδιάς της Κατερίνας-Συγκεντρώθηκε το ποσό των 60.000 ευρώ για την θεραπεία της

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της Κατερίνας για    βοήθεια που δίνει μάχη για τη ζωή της, χτυπημένη από σπάνια νόσο «Νόσος του Κινητικού Νευρώνα» – ALS). Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες συγκεντρώθηκε το ποσό των 60.000€ για την τρίτεκνη μητέρα από τη Λαμία, ώστε να αρχίσει η θεραπεία της στη Γερμανία.

Έτσι λοιπόν ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις συμπαράστασης, που είχαν προγραμματισθεί, αφού επετεύχθη ο στόχος και χάρη στην πολύτιμη βοήθεια φίλων, γνωστών και απλών πολιτών.

Το «ευχαριστώ» από καρδιάς   της Κατερίνας

«Τόσες λίγες μέρες, με τόσο απέραντη αγάπη και υποστήριξη που η αξία τους δεν αποτιμάται, ήταν αρκετές για να μαζευτεί όλο το ποσό των θεραπειών της Κατερίνας μας και όλα τα συγκινητικά μηνύματα σας να ταξιδέψουν μαζί της για να της θυμίζουν να συνεχίζει και να ξεπερνάει όλα τα εμπόδια κόντρα σε όλα τα στατιστικά.

Όταν η ελπίδα για τη ζωή σου στηρίζεται στον συνάνθρωπο…και χάρη σε αυτόν την κερδίζεις τότε όλοι μας πρέπει να αναθεωρήσουμε την λέξη ανθρωπιά και να αισθανόμαστε περήφανοι που ανήκουμε σε μία χώρα με ανθρώπους με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

“Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την αμέριστη και απέραντη συμπαράσταση όλου του κόσμου!!Η αγάπη και η αλληλεγγύη σας με βοήθησε να μαζευτεί γρήγορα το ποσό και να ξεκινήσω σύντομα τις θεραπείες μου που θα κρατήσουν τουλάχιστον 2 χρόνια. Δεν θα πω “Ευχαριστώ πολύ” γιατί είναι πολύ φτωχό μπροστά στο θεάρεστο έργο σας!!!
Εύχομαι ολόψυχα ΥΓΕΊΑ σε όλο των κόσμο,εκτιμήστε την γιατί δεν είναι δεδομένη!!
Τελικά αποδείξατε ότι… ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!”

Με παντοτινή ευγνωμοσύνη,

Η οικογένεια της Κατερίνας

Υ.Γ. ο λογαριασμός θα παραμείνει ανοιχτός για όποιον επιθυμεί να συνδράμει στα υπόλοιπα έξοδα που σχετίζονται με την ασθένεια στο άμεσο μέλλον

Αριθμός Λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 396/004645-05
ΙΒΑΝ GR5201103960000039600464505 (δικαιούχος Αποστολοπούλου Αικατερίνη)
Paypal: www.paypal.me/katapo

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.