Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην 7η Διεθνή Έκθεση FOOD EXPO – Πρόσκληση συμμετοχής σε τοπικές επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ανακοινώνει προς τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι θα συμμετάσχει με ενιαίο περίπτερο 18 τ.μ. στην 7η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOOD EXPO η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7 έως και 9 Μαρτίου 2020, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

Παράλληλα με την FOOD EXPO, διεξάγεται και η Διεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων OENOTELIA.

Η FOOD EXPO, είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στην Ελλάδα, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες, να έρθουν σε επαφή με Έλληνες και ξένους αγοραστές. Το υψηλό επίπεδο των εμπορικών επισκεπτών από ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό και η άρτια διοργάνωση της έκθεσης, συνετέλεσαν στο να συμμετάσχει δυναμικά το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στηρίζοντας την προσπάθεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η οποία μετέχει στην Έκθεση, με περίπτερο των 380 τ.μ.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή προϊόντων από τους παρακάτω τομείς:

-τρόφιμα, ζαχαρώδη προϊόντα, γλυκίσματα

-ποτά αλκοολούχα & μη, οίνοι, ροφήματα

-βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα (πχ. ελιές, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, μέλι)

-γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

-προϊόντα άρτου & αρτοποιίας

-άλευρα, προϊόντα ζύμης

-σκευάσματα κρέατος, αλλαντικά

Στον ενιαίο χώρο που θα δημιουργηθεί, θα προβληθούν τα τοπικά μας προϊόντα καθώς θα στηθούν ειδικοί χώροι – προθήκες με ευθύνη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Σημειώνεται δε, ότι το κόστος ενοικίασης περιπτέρου, διαμόρφωσης χώρου, εξοπλισμού κτλ. Θα βαρύνει αποκλειστικά το Επιμελητήριο.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να έρθουν σε επικοινωνία με το Επιμελητήριο για την αποστολή των προϊόντων τους, το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Χριστόφορος Παπαβασιλείου, Ειδ. Συνεργάτης Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, τηλ. 2231022112, 2231021395, e-mail: info@fthiotidoscc.gr, christoforos.papavasiliou@gmail.co

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.