Την κατασκευή της γέφυρας του Ε65, ζητά ο Γ. Κοτρωνιάς μεταξύ των χωριών Στύρφακα και Λυγαριάς Λαμίας

O Βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς με επιστολή του προς τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη προτείνει την κατασκευή μιας βοηθητικής γέφυρας στον παράδρομο του Ε65 προς διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των Κοινοτήτων Στύρφακα και Λυγαριά Λαμίας.

Η επιστολή έχει ως εξής :

«Κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα θέλω να σας υπενθυμίσω ένα σοβαρό πρόβλημα που προκύπτει από την κατασκευή του Ε65 στην περιοχή μεταξύ των χωριών Στύρφακα και Λυγαριά Λαμίας.

Συγκεκριμένα στον χείμαρρο «Βαθύρεμα», από όπου διέρχεται ο Ε65, δεν προβλέπεται γέφυρα στον παράδρομο με αποτέλεσμα να διακόπτεται η συγκοινωνία μεταξύ Στύρφακας και Λυγαριάς και να παρεμποδίζεται η επικοινωνία.

Προτείνω την τροποποίηση του προϋπολογισμού και την κατασκευή βοηθητικής γέφυρας, δυτικότερα του «Βαθυρέματος», προς αποκατάσταση της επικοινωνίας και διευκόλυνση της αγροτικής οικονομίας της περιοχής.

Επισυνάπτεται και απόσπασμα της αριθ. 01/2020 απόφασης του Συμβουλίου Λυγαριάς που αναφέρεται στην έγκριση κατασκευής παραδρόμου και γέφυρας στη θέση «Βαθύρεμα».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.