Συνάντηση του βουλευτή Ι. Σαρακιώτη με τη νέα Διοίκηση του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας

Τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016, ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Φθιώτιδας Ιωάννης Σαρακιώτης επισκέφτηκε το Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδος, όπου συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Τ.Ε.Ι κ. Πέτρο Λάμψα. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι νέοι αναπληρωτές Προέδρου κ.κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Νικόλαος Στριμπάκος και Αντώνιος Μπαλντούκας.

Κατά τη συνάντηση ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για τις οικονομικές εκκρεμότητες του Ιδρύματος, που προήλθαν από τη συγχώνευση των Τ.Ε.Ι. Λαμίας και Χαλκίδας, καθώς και για την υποστελέχωσή του, τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε διοικητικό, προσωπικό. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δομές και τη λειτουργία του Τ.Ε.Ι, για την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου του Ιδρύματος, την επιστημονική του συμβολή και τη λειτουργική του διασύνδεση με τον παραγωγικό ιστό και το οικονομικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και τις προοπτικές του για το μέλλον, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή του Βουλευτή για την επίλυση επίκαιρων ζητημάτων που άπτονται της λειτουργίας του.

Ο κ. Σαρακιώτης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στις προσπάθειες του νέου Προέδρου του Τ.Ε.Ι. για την οικονομική εξυγίανση του Ιδρύματος και την ποιοτική αναβάθμισή του. Αναγνώρισε τη σημαντική υπεραξία που έχει κατορθώσει να παράξει το Τ.Ε.Ι Στερεάς Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, καθώς τα Τμήματά του διακρίνονται για το επιστημονικό και ακαδημαϊκό τους έργο και είναι ευθέως διασυνδεδεμένα με την παραγωγική βάση, τις επιχειρήσεις, τις κοινωνικές δομές και τον πολιτισμό. Επεσήμανε δε ότι είναι αναγκαία και επιβεβλημένη η συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και συλλόγων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε δημόσιο διάλογο έτσι ώστε μέσω της σύνθεσης και ανταλλαγής ιδεών και απόψεων να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα όποια κενά και παραλείψεις ανακύψουν στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής και διοικητικής λειτουργίας του Ιδρύματος.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.