Σε καραντίνα πολλές οικογένειες από το Μαυρομάτι του δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, λόγω κορονοϊού

Σε περιπέτειες φαίνεται ότι μπαίνει ένα ολόκληρο χωριό στη Βοιωτία, το Μαυρομάτι του δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, μετά το άκουσμα της είδησης για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε 40χρονο άνδρα από τη Θήβα που το πρωί της Κυριακής τέλεσε το μνημόσυνο του πατέρα του στην εκκλησία του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες , την Κυριακή 19/7 τελούνταν δύο μνημόσυνα μέσα στην ίδια εκκλησία με αρκετό κόσμο να παραβρίσκεται εντός αυτής. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας ο ίδιος αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρουσίασε πυρετό.

Επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Θήβας και αφού περιέγραψε τι αισθανόταν, τότε του έγινε το τεστ, το οποίο και ήταν θετικό. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά και εργάζεται σε τράπεζα στην πόλη της Χαλκίδας. Αυτό το γεγονός έχει θορυβήσει και τους πολίτες της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.

Η τράπεζα σήμερα προχώρησε σε απολύμανση και παρέμεινε κλειστή. Επίσης, κλειστό παρέμεινε και το δημαρχείο της Θήβας με τις υπηρεσίες του, καθώς η σύζυγος του 40χρονου είναι υπάλληλος του δήμου. Υπεβλήθη σε τεστ τόσο η ίδια όσο και ένας ακόμη υπάλληλος που εργάζεται μαζί της στο ίδιο γραφείο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αρνητικά στον covid 19 τα εννέα δείγματα που ελήφθησαν σήμερα και που σχετίζονται με το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 40χρονου άνδρα από τη Θήβα.

Η είδηση ικανοποίησε και τη δημοτική αρχή Θηβαίων καθώς η γυναίκα εργάζεται σε υπηρεσία του δήμου. Πάντως στο χωριό Μαυρομάτι έχουν ενημερωθεί από τον δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων αυτοί που πρέπει να αυτοπεριορισθούν και να τεθούν σε καραντίνα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.