Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Δ. Φθιώτιδα-Τεράστιος βράχος έπεσε στην εθνική οδό Λαμίας -Καρπενησίου

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή με κεραυνούς που «χτύπησε» τη δυτική Φθιώτιδα τα ξημερώματα της Τρίτης- Τεράστιος βράχος  αποκολλήθηκε   και διέκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο προς Καρπενήσι- Κεραυνός προκάλεσε διακοπή ρεύματος στη Μακρακώμη

 Αναλυτικότερα στο 40ο χλμ της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, στο ύψος του γηπέδου της Βίτωλης, όταν μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε, κόβοντας τα προστατευτικά σύρματα, παρασύροντας τα κιγκλιδώματα και προσγειώθηκε στο δρόμο αφήνοντας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καρπενήσι έναν τεράστιο κρατήρα.
Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν διερχόταν κάποιο αυτοκίνητο και δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, ενώ στη συνέχεια κύλησε προς την άκρη του δρόμου όπου και σταμάτησε. Το σημείο σημάνθηκε από το ΑΤ Σπερχειάδας, ενώ η κίνηση διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του δρόμου με χαμηλές ταχύτητες. Μηχανήματα της Περιφέρειας ανέλαβαν την αποκατάσταση του κομματιού που καταστράφηκε, ενώ θα ελεγχθεί και πάλι η στατικότητα του χώρου.

Η δυνατή βροχή που έπληξε την περιοχή συνοδευόταν από αστραπές και κεραυνούς. Ένας από αυτούς, που έπεσε νότια της Μακρακώμης στις 02:15 τα ξημερώματα, είχε ως συνέπεια να αφήσει χωρίς ρεύμα μεγάλο κομμάτι της περιοχής. Η βλάβη αποκαταστάθηκε από το ΔΕΔΔΗΕ λίγο πριν τις 7 το πρωί.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.