Πολύ σοβαρό συμβάν στο σταθμό του ΟΣΕ στη Λαμία. Τρένο του προαστιακού έπεσε πάνω σε τοίχο-Μία τραυματίας

Πολύ σοβαρό συμβάν είχαμε στις 5,30 το πρωί στην στο σταθμό του ΟΣΕ  στη Λαμία  όταν ο συρμός του προαστιακού που εκτελούσε  το  πρώτο δρομολόγιο Λιανοκλάδι-Στυλίδα   προσέκρουσε με δύναμη  πάνω σε τοίχο και βρέθηκε  μέσα στο κτίριο που στεγάζει το συνεργείο του σταθμού.

Από την πλευρά του ΟΣΕ δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο όλα δείχνουν πως το ατύχημα οφείλεται στην αλλαγή του κλειδιού, με αποτέλεσμα το τρένο να  βρεθεί εκτός πορείας  και να προσκρούσει στο κτίριο  καθώς είχαν ξεχαστεί στην παρακαμπτήρια γραμμή τα κλειδιά στην είσοδό του σταθμού.

Απο την σύγκρουση  τραυματίστηκε -ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες_- εργαζόμενη  απο το προσωπικό κίνησης που χρειάστηκε να την απεγκλωβίσουν και μια επιβάτης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Ο μηχανοδηγός και οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Ευτυχώς εκείνη την ώρα μέσα στην αποθήκη δεν υπήρχαν εργαζόμενοι.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ ενώ ο μηχανοδηγός βρέθηκε αρνητικός σε έλεγχο αλκοτέστ.

Όπως αναφέρει  Το στέκι της  έλξης, «πρόκειται για πολύ σοβαρό συμβάν καί περιμένουμε από τους αρμόδιους να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη και γιατί τα κλειδιά ήταν στην παρακαμπτηριο».

Επίσης,  τονίζουν ότι «Δεν υπήρξε κανένας εκτροχιασμός του συρμού  και ΔΕΝ μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί κάποια site αναπαράγουν ότι αναζητείται ο μηχανοδηγός μετά το πρωινό συμβάν στην Λαμία. Ο συνάδελφος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο σημείο και  μετέβη στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις».

http://mixanodigoiose.blogspot.com/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.