Πένθος στο Νοσοκομείο Λαμίας για την ξαφνική απώλεια της Έφης

Σε ηλικία 57 ετών «έφυγε»   ξαφνικά  από τη ζωή η προϊσταμένη Νοσηλεύτρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΓΝ Λαμίας, Έφη (Ευσταθία) Μακρή.

Στις 11 το πρωί της Τρίτης 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ν. Άμπλιανη Λαμίας θα  της πουν το τελευταίο αντίο  οι φίλοι,συγγενείς και συνάδελφοί της.

Ο ξαφνικός χαμός της «γελαστής»  Έφης   βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και τους συναδέλφους της που σήμερα την περίμεναν στην δουλειά .

Το προηγούμενο 24ωρο είχε νιώσει μια μικρή αδιαθεσία χωρίς όμως να δώσει σημασία. Το  πιθανότερο είναι ότι «έφυγε» από ανακοπή την ώρα που ετοιμαζόταν για τη δουλειά της. Τη βρήκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας  μέσα στο μπάνιο ο σύζυγός της και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας αλλά ήταν ήδη νεκρή.

Στις συλλυπητήριες ανακοινώσεις τους οι συνάδελφοί της και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας μιλούν για έναν εξαιρετικό και ευγενή άνθρωπο  που αγαπούσε τον συνάνθρωπο που διακρίνονταν για το ήθος και  εργατικότητα

Το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας την αποχαιρέτισε με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΕIΔΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚHΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΑIΡΕΤΗΣ ΣΥΝΑΔEΛΦΟΥ ΚΑΙ ΦIΛΗΣ ΜΑΚΡHΣ Ε. ΓEΜΙΣΕ OΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΕIΠΩΤΗ ΛΥΠΗ.Η ΣΥΝAΔΕΛΦOΣ ΜΑΣ, Η ΕΦΗ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚH ΠΡΟΣΩΠΙΚOΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖOΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ HΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜO ΤΗΣ.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕIΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜEΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕIΟΥ ΛΑΜIΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚEΝΤΡΩΝ ΥΓΕIΑΣ ΕΚΦΡAΖΕΙ ΤΗΝ ΘΛIΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜO ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜEΝΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔEΛΦΟΥ, ΜΑΚΡH Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜA ΣΥΛΛΥΠΗΤHΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓEΝΕΙA ΤΗΣ.»

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας

«Σεβόμενοι το πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας,  την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Σύζυγο, στους Γονείς και λοιπούς συγγενείς,  για τον  απρόσμενο και άδικο  θάνατο της Προϊσταμένης της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Γ.Ν Λαμίας κας Μακρή Ευσταθία.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και συγγενείς.

Όλοι μας συμπάσχουμε μαζί σας».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ
κ.α.α
Ανδρέας Ι. Κολοκυθάς

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.