Να συνεχιστεί μέχρι 18 Μαΐου η εξ αποστάσεως εκπαίδευση αποφάσισε ο Σύλ. Ιδιοκτητών Εκπαιδ/κών Φροντιστών Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας

Την απόφασή τους να συνεχίσουν τη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι 18 Μαΐου, κοινοποίησε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Εκπαιδ/κών Φροντιστών Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας.

Για την απόφαση αυτή έλαβε υπόψη την «ισχυρή σύσταση» του υπουργείου Παιδείας και την παρακάτω σύσταση της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας ( Ο.Ε.Φ.Ε.) :

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

μετά από διεξοδική συζήτηση και προβληματισμό, στο Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. και στη Συνέλευση Αντιπροσώπων που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη χθες 3-5-2020, ομόθυμη Απόφαση ήταν να απευθύνουμε μία σύσταση προς όλους τους Ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων: Να συνεχίσουμε τα μαθήματα εξ αποστάσεως και όχι δια ζώσης και στη νέα φάση που έχουμε εισέλθει.

Ακούγοντας τις ενδιαφέρουσες και άκρως κατατοπιστικές οδηγίες για τα μέτρα που πρέπει να διασφαλιστούν για ασφαλή λειτουργία των Φροντιστηρίων μας από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου, Υγειονολόγο-ειδικό στα θέματα κορωνοιού κ. Ντελέζο Κωνσταντίνο, σταθμίζοντας όλες τις εναλλακτικές λύσεις και προτάσσοντας την ανάγκη να διασφαλίσουμε πλήρως την Δημόσια Υγεία, την Υγεία των μαθητών μας, των καθηγητών μας, των γονέων, αλλά και την δική μας , καταλήξαμε σ’ αυτή τη σύσταση.

Αυτό επιβάλλει η ευθύνη μας απέναντι στους Φροντιστές και την κοινωνία. Είναι αυτονόητο, ότι η τελική απόφαση ανήκει σε κάθε Φροντιστή.».

Μετά τα παραπάνω αποφάσισε «να συστήσει στα μέλη του την συνέχιση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέχρι τις 18-05 2020, ημέρα που θα επανεξετασθούν τα νέα δεδομένα ώστε να βγει νέα ανακοίνωση.

Ας ευχηθούμε να εξομαλυνθεί η κατάσταση και οι μαθητές μας να συνεχίσουν τα μαθήματά τους απρόσκοπτα», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Εκπαιδ/κών Φροντιστών Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.