Μητέρα βρέφους από τη Φθιώτιδα: «Κανείς δεν ξέρει πως κόλλησε κορονοϊό το μωρό μου»

Μια ανθρώπινη ιστορία στην εποχή του κορoνοϊού, στην οποία πρωταγωνιστεί οικογένεια από τη Δυτική Φθιώτιδα, διαδραματίστηκε τα τελευταία 24ωρα στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Πως περιγράφει η Μαρία Ρετσώνη την περιπέτεια για το μόλις τριών μηνών παιδί της και τα συμπτώματα που την κινητοποίησαν.

Η οικογένεια που ζει στη Σπερχειάδα, απέκτησε τον περασμένο Δεκέμβριο το δεύτερο παιδί της. Επειδή ήταν πρόωρο όμως χρειάστηκε η νοσηλεία του σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου μεγάλωνε μέρα με την ημέρα, δείχνοντας να ξεπερνά τα όποια προβλήματα.

Δυστυχώς όμως το μωρό διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως και η μητέρα του, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Νοσοκομείο. Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε με περίσσιο κουράγιο η ίδια η μητέρα, αμέσως μόλις το έμαθε το Σάββατο (21/03) τα ξημερώματα, προσθέτοντας συγχρόνως την ελπίδα της ότι θα βγουν νικητές και από αυτή την καινούρια δοκιμασία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πατέρας της οικογένειας σε μία από τις επισκέψεις του στην Αθήνα, την περασμένη Τρίτη (17/3) είχε τροχαίο ατύχημα στο «90» και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Θηβών. Προς ανακούφιση όλων, το δείγμα που έδωσε για κορωνοϊό αμέσως μετά την αναγγελία για το κρούσμα στην οικογένειά του, ήρθε το βράδυ του Σαββάτου αρνητικό.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.