Μεγαλώνει η λίστα με τα θετικά κρούσματα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Ενδοοικογενειακή διασπορά, έδειξαν τα μοριακά τεστ  από τις οικογένειες των οκτώ μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας  το πρωί της Τετάρτης (3/2) καθώς βρεθηκαν θετικά στον κορονοϊό  5  άτομα. Επίσης 3 ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης βρέθηκαν θετικοί, μετά από μοριακό τεστ που έκαναν.

Πλέον από την ΣΤ΄ τάξη του 4ου δημοτικού σχολείου έχουν νοσήσει 10 μαθητές, σε σύνολο 23 μαθητών, και ο δάσκαλός τους. Επίσης οι 5 στενές επαφές των μαθητών και 2 στενές επαφές του δασκάλου. Συνολικά 18 άτομα.

Από τη πλευρά του Δήμου Λαμιέων έγιναν ήδη  απολυμάνσεις στο 4ο κι το συστεγαζόμενο 9ο Δημοτικό σχολείο, ενώ την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρες από 09.00-13.00  θα συνεχιστούν τα μαζικά δωρεάν τεστ στην οδό Φιλίας. 

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε εκπαιδευτικούς και γονείς του 4ου και 9ου δημοτικού σχολείου να συμμετάσχουν στα τεσ , προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά του ιού και σε όλους τους δημότες  για τήρηση ολων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.