Λαμία: Πέταξαν από το μπαλκόνι 11.500 ευρώ στη σπείρα με τα μαϊμού τροχαία!

Εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις απάτης  στη Λαμία  από την σπείρα με τα μαϊμού – τροχαία. Οι δράστες τηλεφώνησαν στα θύματά τους και με το πρόσχημα ότι συγγενικά τους πρόσωπα έχουν εμπλακεί σε διάφορα ατυχήματα, κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (11.500) ευρώ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) περιπτώσεις απάτης, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Σεπτέμβριο & τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, σε βάρος  γυναικών, στην περιοχή της Λαμίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μίας 60χρονης αλλοδαπής, ενώ από τους αστυνομικούς διερευνώνται και τα στοιχεία, ενός ακόμα συνεργού της.  Τα μέλη της  σπείρας  μέσω τηλεφώνων ξεγελούσαν  ανυποψίαστους πολίτες για εμπλοκή συγγενικών τους προσώπων σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

Συγκεκριμένα και στις δύο (2) περιπτώσεις, άνδρας προσποιούμενος το γιατρό, τηλεφώνησε στα υποψήφια θύματά τους και με το πρόσχημα ότι συγγενικά τους πρόσωπα έχουν εμπλακεί σε διάφορα ατυχήματα και χρήζουν άμεσης θεραπείας, απαίτησε από αυτούς μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ακολούθως εκμεταλλευόμενοι τον αιφνιδιασμό των θυμάτων τους, κατάφεραν να αποσπάσουν από αυτά, το συνολικό χρηματικό ποσό των (11.500) ευρώ, ποσά τα οποία οι ανυποψίαστες γυναίκες απέρριψαν από τα μπαλκόνια των  σπιτιών τους  στην 60χρονη.

Σημειώνεται ότι η κατηγορουμένη συνελήφθη την 23-11-2019 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που διαπράττουν παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.