Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο 40χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στο δρόμο προς το Δομοκό

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ της Τρίτης στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού λίγο μετά  την ανατολική είσοδο  της Λαμίας. Την ώρα του δυστυχήματος το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό από τη βροχή.

Ο άτυχος οδηγός που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου στον Περιφερειακό δρόμο Λαμίας – Δομοκού , έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που ανεξέλεγκτο βγήκε εκτός δρόμου.
Αφού προσέκρουσε αρχικά σε διαφημιστική πινακίδα και στη συνέχεια σε κολόνα φωτισμού, το τετρακίνητο όχημα ντελαπάρισε. Από τους αστυνομικούς και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ο οδηγός βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα μακριά από το όχημα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Δομοκού, 40 ετών και πατέρα ενός παιδιού, που διέμενε στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας.  Είχε ειδοποιηθεί εκτάκτως από την υπηρεσία του να  μεταβεί στις φυλακές Δομοκού για να  αναλάβει νυχτερινή βάρδια καθώς η Διεύθυνση των Φυλακών προγραμμάτιζε έκτακτους  ελέγχους στα κελιά των κρατουμένων και κάλεσε πρόσθετο προσωπικό.
Τραγική ειρωνεία, λίγα χιλιόμετρα από το σημείο του δυστυχήματος, τον ανέμεναν συνάδελφοι του, για να μεταβούν μαζί  στις φυλακές.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.