Λαμία: Μεγάλη πυρκαγιά από έκρηξη σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου- Τρεις τραυματίες

Τρία  άτομα τραυματίστηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00’ το βράδυ της Πέμπτης (17/12) σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου στην οδό Σπύρου Μελά στα Καλύβια Λαμίας. Για λόγους ασφαλείας  εκκενώθηκαν  δυο οικοδομικά τετράγωνα  πλησίον της αποθήκης.

Ισχυρότατη έκρηξη που σήκωσε στο πόδι όλη την περιοχή  και  προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά σημειώθηκε λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης σε επιχείρηση  με φιάλες υγραερίου στα Καλύβια Λαμίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο χώρο της επιχείρησης υπήρχε δεξαμενή προπανίου η οποία και εξερράγη, αλλά και φιάλες που έκαναν δύσκολο και επικίνδυνο το έργο των πυροσβεστών.

Αν και η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  που  έθεσε γρήγορα την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο.  Μία αναζωπύρωση της φωτιάς και μια νέα έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο πυροσβέστες που εκείνη την ώρα επιχειρούσαν κατάσβεση και έλεγχο του χώρου, αλλά και  ο ιδιοκτήτης της  αποθήκης ο οποίος βρισκόταν κοντά. Για τη μεταφορά των τραυματιών στο Νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.  Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος  φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο παραμένει νοσηλευόμενος .

 Η  νέα έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί νέος συναγερμός και να διαταχθεί εκκένωση της περιοχής από τους κατοίκους για το φόβο νέας μεγάλης έκρηξης. Εκκενώθηκαν δυο οικοδομικά τετράγωνα γύρω από την αποθήκη και οι κάτοικοι οδηγήθηκαν στην πλατεία των Καλυβίων.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.