Λαμία: Δεύτερο καφέ-μπαρ έκλεισε η Αστυνομία λόγω συνωστισμού – Στις 12:30 θα κλείνουν τα μαγαζιά εστίασης από Δευτέρα

Για ένα ακόμη Σαββάτο τα μπαράκια και τα καφέ της πόλης βρέθηκαν στο επίκεντρο των ελέγχων της Αστυνομίας για τήρηση των μέτρων ασφαλείας για περιορισμό της διάδοσης  του κορονοϊού.

Τα ξημερώματα έγιναν έλεγχοι σε πολλά μαγαζιά εστίασης της Λαμίας, με αποτέλεσμα σε ένα ακόμη μπαράκι στο κέντρο της πόλης λόγω συνωστισμού  να υποβληθεί το πρόστιμο των 10.000 ευρώ και να βάλουν «λουκέτο» για 15 ημέρες ενώ οι ιδιοκτήτες τους  συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτόφωρου. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες οι θαμώνες του μπαρ  ήταν περισσότεροι από τον αριθμό των  επιτρεπομένων με βαση τα τετραγωνικά του καταστήματος με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι απαραίτητες  αποστάσεις.

Επιπρόσθετα σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Στερεάς επιβλήθηκαν 35 πρόστιμα για παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας και συγκεκριμένα 9 πρόστιμα επιβλήθηκαν στη Φθιώτιδα, 9 στην Εύβοια, 3 στη Φωκίδα και 14 στη Βοιωτία.

Να σημειωθεί ότι  από τη Δευτέρα (12/10) στο νομό της Φθιώτιδας, ο οποίος σύμφωνα με τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό είναι στο Επίπεδο 2 ( επιτήρησης), η εστίαση θα κλείνει από τις 12.30 το βράδυ έως τις 5 τα ξημερώματα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.