Λαμία: Κινητοποίηση αλληλεγγύης για να αποτραπεί ο πλειστηριασμός Α κατοικίας πολύτεκνης οικογένειας

Στο δρόμο κινδύνευσε να βρεθεί οικογένεια με τρία παιδιά  της οποίας  η  πρώτη κατοικία  στο Παγκράτι Λαμίας βγήκε χθες σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό σε συμβολαιογραφείο της πόλης μας λόγω  αδυναμίας  αποπληρωμής του δανείου τους.

Το ζευγάρι διατηρούσε  επιχείρηση στη Λαμία  που αναγκάστηκε να κλείσει  λόγω της κρίσης.  Το εισόδημα του πατέρα που  εργάζεται  σαν ιδιωτικός υπάλληλος  με δυσκολία  επαρκεί για τη συντήρηση της οικογένειας.
Η  δικηγόρος της οικογένειας κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου  έστειλε εξώδικο στην επιισπεύδουσα Τράπεζα  και ο πλειστηριασμός  ανεστάλη  για τρεις μήνες όμως η αγωνία  της οικογένειας  όπως παραμένει όπως πολλών συμπολιτών μας που  ζουν με τη δαμόκλεια σπάθη  του πλειστηριασμού  πάνω από το κεφάλι τους.
Στο πλευρό  της οικογένειας έξω από το συμβολαιογραφείο  βρέθηκαν πολίτες της Λαμίας  μετά από κάλεσμα της δημοτικής κίνησης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Πολιτών για τη Λαμία.
 Ο επικεφαλής της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ  Βασίλης Κυρικάκης που έδωσε το παρόν στην  κινητοποίηση αλληλεγγύης σχολίασε το θέμα με την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Βασίλης Κυριακάκης

Χθες στις 11:16 π.μ.

Πριν από λίγο αναβλήθηκε ο σημερινός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας στη Λαμία.
Η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία βρέθηκε και θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που απειλούνται απ τις αρπακτικές «διαθέσεις» των τραπεζών.
Ο αγώνας για την κατάργηση των νόμων που πλήττουν το δικαίωμα όλων για στέγη συνεχίζεται.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.