Λαμία: Αλλαγή ώρας την Πέμπτη για τα rapid test στην οδό Φιλίας

Αλλάζει η ώρα της δειγματοληψίας που θα πραγματοποιήσουν οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων, την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στην οδό Φιλίας στη Λαμία με τη μέθοδο των γρήγορων τεστ (rapid test) ανίχνευσης αντιγόνου μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν μισή ώρα νωρίτερα και θα ολοκληρωθούν νωρίτερα στις 11:00’, καθώς οι Κινητές Ομάδες θα συνδράμουν στα μαζικά τεστ στη Βοιωτία. Επιπλέον ΚΟΜΥ θα βρεθούν στις 12:30’ το μεσημέρι στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για διεύρυνση του ωραρίου την προσεχή Κυριακή, ελπίζοντας σε μεγαλύτερη ανταπόκριση εκπαιδευτικών και γονέων ενόψει της έναρξης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση:

«Αύριο Πέμπτη 7 Ιανουαρίου η προγραμματισμένη δειγματοληψία των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ για έλεγχο COVID-19 με Rapid Tests στην οδό Φιλίας, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, θα διεξαχθεί από 08.30-11.00 λόγω έκτακτης ανάγκης μετακίνησης των μονάδων σε διπλανό νόμο για επιδημιολογικό έλεγχο.

Επίσης συνεργεία ΚΟΜΥ στις 12.30 θα βρίσκονται στον καταυλισμό Ρομά στην Ανθήλη για έλεγχο μετά τα τελευταία κρούσματα.

Κανονικά θα διεξαχθούν επίσης την Κυριακή 10 Ιανουαρίου οι δειγματοληψίες, στην οδό Φιλίας, 09.00-13.00 με πιθανότητα διεύρυνσης του ωραρίου ανάλογα με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών λόγω της επαναλειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας βαθμίδας εκπαίδευσης τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.