Λαμία: Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού- Είχε δεχτεί απειλές

«Τους είχα προειδοποιήσει για τις απειλές που δεχόμουν»  έλεγε ο Γιώργος Γκίζας. 

Άγνωστοι έκαψαν χθες τα ξημερώματα το αυτοκίνητο του πρώην Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Γιώργου Γκίζα. Το αυτοκίνητο  βρισκόταν στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όπου ο κ. Γκίζας  διαμένει με την οικογένειά του στη Λαμία. Στις 3:30΄τα ξημερώματα οι ένοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ακούγοντας τη δυνατή έκρηξη, ενώ πυκνοί καπνοί “έπνιξαν” τα διαμερίσματα.

Εκτός από το αυτοκίνητο του σωφρονιστικού υπαλλήλου, ζημιές έπαθαν ένα ακόμη αυτοκίνητο και μια μηχανή που βρισκόταν δίπλα στο skoda, που βρέθηκε στο στόχαστρο των δραστών.

O σοφρωνιστικός υπάλληλος και μέχρι πρότινος αρχιφύλακας των φυλακών του Δομοκού, εκείνη την ώρα είχε υπηρεσία  στο Δομοκό. Ενημερώθηκε  για την επίθεση από τη σύζυγό του και αμέσως έφτασε στη Λαμία, όπου ακόμα οι πυροσβέστες έσβηναν τη φωτιά από το αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Να σημειωθεί ότι ο Γεώργιος Γκίζας ήταν συνάδελφος αλλά και αδελφικός φίλος του Αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Κουβέλα Στυλίδας τον Φεβρουάριο του 2015 .Οι δράστες τότε είχαν σκοτώσει τον αρχιφύλακα των φυλακών, πυροβολώντας τον με καλάσνικοφ  και πιστόλι, την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. 

Όπως αναφέρει η τηλεόραση STAR Κεντρικής Ελλάδας,   σοκαρισμένος ο Γεώργιος Γκίζας δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό. Επαναλάμβανε πως οι αρχές γνώριζαν για τις απειλές που είχε δεχθεί στο παρελθόν και εξέφραζε την λύπη του για το γεγονός πως κινδύνευσαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που ζει με την οικογένειά του.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.