Κορονοϊός: 3 νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα- Δυο στη Λαμία, ένα στην Ομβριακή

Η εξάπλωση του ιού φέρνει νέα κρούσματα  στη Φθιώτιδα  που μέχρι τώρα δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως  έχει νοσήσει από κορονοϊό μια 82χρονη γυναίκα από την Ομβριακή και ένα ζευγάρι στη Λαμία

Μάλιστα τα κρούσματα δεν είναι ανάμεσα στους 230 που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα  το ζευγάρι που κατάγεται από τη Λαμία  εργάζεται στη Ρουμανία και είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές.
Τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψε στην Λαμία και επειδή ο άντρας παρουσίασαν συμπτώματα απευθύνθηκε μαζί με τη σύζυγό του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας προκειμένου να κάνουν τεστ για τον κορονοϊό. Η εξέταση έγινε την Παρασκευή και  το αποτέλεσμα ήταν θετικό και για τους δύο.

Το ζευγάρι  παραμένει σε οικειοθελή καραντίνα στο σπίτι του στην Λαμία. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ήδη ο ΕΟΔΥ και έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Το τρίτο κρούσμα αφορά μια γυναίκα ηλικίας 82 ετών από την Ομβριακή του Δήμου Δομοκού που νοσηλεύεται στο πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας.  Η 82χρονη νόσησε όταν ήρθε σε επαφή με την κόρη της που ζει στην Καρδίτσα. Η κόρη παρουσίασε συμπτώματα , υποβλήθηκε σε τεστ και αποδείχτηκε πως είναι θετική στον COVID-19 ενώ μέσα από την ιχνηλάτηση των επαφών της φάνηκε πως θετική είναι και η μητέρα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.