Κορονοϊός: Προς αυστηρό lockdown στη Σπερχειάδα- Ανησυχία για τα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Σε επιφυλακή οι αρχές για τα αυξημένα κρούσματα στη Σπερχειάδα. Η δημοτική αρχή προτείνει σκληρό lock down για μια εβδομάδα. Ενας ακόμη νέος από τη Σπερχειάδα, μια νοσηλεύτρια στο Γ.Ν. Λαμίας και  ένας ρομά κάτοικος Ανθήλης περιλαμβάνονται στα νέα κρούσματα στην Φθιώτιδα.

Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για αυξημενα περιοριστικά μέτρα στη Σπερχειάδα πάει  στον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα και από εκεί στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρεθούν το πρωί της Δευτέρας στην Σπερχειάδα για να κάνουν ελέγχους στον γενικό πληθυσμό. Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί περισσότερα από 15 κρούσματα στην πλειοψηφία νεαροί, ενώ ιχνηλαντούνται οι επαφές τους.

Επίσης λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην Τ.Κ. Σπερχειάδας  η Δημοτική αρχή  αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στην πόλη της Σπερχειάδας για την Δευτέρα 4-1-2021.

Να σημειωθεί ότι ανησυχία για περαιτέρω διασπορά επικρατεί  στην Φθιώτιδα από την  ανακοίνωση της Κυριακής του ΕΟΔΥ όπου καταγράφονται  3 νέα κρούσματα στα οποία περιλαμβάνονται ένας ακόμη 21χρονος νέος από τη Σπερχειάδα, μια 32χρονη νοσηλεύτρια από τη Λαμία και ένας 44χρονος ρομά από τον οικισμό της Ανθήλης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.