Κορονοϊός: Επτά νέα κρούσματα στη Λαμία μεταξύ των οποίων μαθητές και καθηγήτρια – Ποια τμήματα σχολείων κλείνουν

Αυξάνει ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στη Φθιώτιδα , αφού  το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με το ρεπορτάζ καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα στη Λαμία, όλα επαφές  θετικών κρουσμάτων.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας και τα Κέντρα Υγείας γίνονται συνεχώς  τεστ με κάποια εξ αυτών να επιστρέφουν θετικά.

Ειδικότερα τα 7 νέα κρούσματα αντιστοιχούν: Σε εργαζόμενο στο εργοστάσιο που δούλευε στο ίδιο τμήμα με το 49χρονο που διαγνώστηκε θετικός στην covid-19 το βράδυ της Δευτέρας,   σε  επαφή ενός αστυνομικού από τους πέντε της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας  ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  διαγνώστηκαν  θετικοί  τρία παιδιά και σε δύο γυναίκες, επαφές πρόσφατων κρουσμάτων: ο 16χρονος γιος του στρατιωτικού που μαζί με την γυναίκα του νοσούν από την αρχή της εβδομάδας, μια καθηγήτρια στενή επαφή της ίδιας  οικογένειας και τα δυο παιδιά 5 και 8  ετών του εργαζόμενου στο εργοστάσιο που νοσεί μαζί με τη σύζυγό του.

Λόγω των κρουσμάτων στα παιδιά που είναι μαθητές και στην  εκπαιδευτικό, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας τριών τμημάτων σχολείων στη Λαμία και συγκεκριμένα στο 6ο ΓΕΛ Λαμίας το Β3, στο 20ο Δημοτικό η Β’ Τάξη, καθώς και το 1ο Τμήμα του 26ου Νηπιαγωγείου.

Με τα νέα δεδομένα, αν και ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 2 κρούσματα στη Φθιώτιδα φθάσαμε στα 33 ενεργά κρούσματα ενώ 500  άτομα είναι σε καραντίνα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.