Κλείνουν δύο τάξεις στο Λύκειο Καμένων Βούρλων λόγω κρουσμάτων κορoνοϊού

Επαληθεύτηκαν οι φόβοι για θετικά κρούσματα κορονοϊού στο Λύκειο Καμένων Βούρλων, μετά την επιβεβαίωση ότι νοσούν οι γονείς δύο ανήλικων μαθητών.

Σύμφωνα με την τελευταία λίστα του ΕΟΔΥ, ένα ζευγάρι από περιοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων, ανιχνεύτηκε θετικό στον κορωνοϊό  έχοντας επιστρέψει από ταξίδι στο εξωτερικό.

Τα παιδιά τους υπεβλήθησαν σήμερα (9/2) σε γρήγορο και μοριακό τεστ και τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι κι εκείνα θετικά στον sars-cov-2.

Επόμενη κίνηση ήταν να ενημερωθεί η Εκπαίδευση και να κλείσουν δύο τάξεις, η Α3 και Γ1 Τάξη του Λυκείου Καμένων Βούρλων όπου πήγαιναν τα παιδιά, ενώ τις προηγούμενες ώρες ο Δήμος είχε προχωρήσει σε απολύμανση του Σχολείου.

Ωστόσο υπάρχει  αναστάτωση μεταξύ των παιδιών – και των δικών τους ανθρώπων – που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο, ζητώντας μέσα στο διάστημα που χρειάζεται ο ιός για να προκαλέσει συμπτώματα, επανεξέταση όλης της Κοινότητας ώστε να αποκαλυφθεί αν υπάρχει διασπορά ή όχι.

Σήμερα στα προγραμματισμένα τεστ που έγιναν από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ σε Άγιο Κωνσταντίνο και Μώλο, 314 και 194 τεστ αντίστοιχα, βρέθηκαν αρνητικά στον ιό.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.