Τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Κάλεσμα σε Αντιφασιστική συγκέντρωση & πορεία στη Λαμία (Κυριακή 18 Σεπτ.)

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου  ώρα 7.30 μμ στην πλ. Ελευθερίας.

Σε αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στη Λαμία, τρία χρόνια από τη δολοφονία  του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου της  Χρυσής Αυγής ,  καλούν συλλογικότητες της πόλης.

Ειδικότερα στη Λαμία κάλεσμα στην αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση και πορεία απευθύνουν η Αντιφασιστική Δράση Λαμίας, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας, η δημοτική παράταξη «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αντίστοιχες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά στο Κερατσίνι, ο δήμος έχει προγραμματίσει τριήμερες εκδηλώσεις με αποκορύφωμα μεγάλη ραπ συναυλία το απόγευμα της Κυριακής.

Η οικογένεια & φίλοι Παύλου «Killah P» Φύσσα καλούν «όποιον θέλει να είναι δίπλα μας, στις 17 Σεπτεμβρίου ώρα 22:00 στο σημείο της δολοφονίας (Παύλου Φύσσα 60, Κερατσίνι) μόνο με ένα κερί για σιωπηλή συγκέντρωση και στις 18 Σεπτεμβρίου ώρα 19:00 στην έκταση «Καστράκι» (πλησίον ΗΣΑΠ Πειραιά, έναντι πύλης Ε2) όπου θα πραγματοποιηθεί το RAP MONSTERS FESTIVAL, μια διοργάνωση που ξεκίνησε ο Παύλος και συνεχίζουν οι φίλοι του, με σκοπό την συσπείρωση και ενεργοποίηση της νεολαίας για θέματα αλληλεγγύης».

Κάλεσμα της Αντιφασιστικής Δρασης Λαμίας στο facebook

https://www.facebook.com/events/1742966389290919/

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.