Θετικός στον κορονοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Δημ. Καρακάντζας

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Aντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Θανάσης Καρακάντζας .  Τα προηγούμενα 24ωρα λόγω της κακοκαιρίας «Μήδειας», ο κ Καρακάντζας είχε δώσει μάχη με τον χιονιά, με τα συνεργεία της Περιφέρειας και  το βράδυ της Τρίτης  ένιωσε αδιαθεσία ενώ ήταν και εμπύρετος.

Προχώρησε σε τεστ και τα αποτελέσματα βγήκαν σήμερα Τετάρτη 17/2/2021 και έδειξαν ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Συναγερμός σήμανε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Περισσότερα από 40 άτομα στενές επαφές και το οικογενειακό περιβάλλον του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, έχουν μπει σε καραντίνα μετά την ιχνηλάτηση που πραγματοποίησε η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Στερεάς.

Εξετάστηκαν με γρήγορα τεστ όλοι οι στενοί συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, αλλά και  με όσους ήρθε σε επαφή τα τελευταία 24ωρα ανεξάρτητα από τα μέτρα αυτοπροστασίας που τηρήθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα βγήκαν αρνητικά εκτός από ένα θετικό δείγμα σε διοικητικό στέλεχος της Περιφέρειας.

Την Πέμπτη (18/2)είναι προγραμματισμένα νέα τεστ στο σύνολο των εργαζομένων στην Περιφέρεια και όσων συμμετείχαν στο συντονισμό και τις εργασίες στο πλαίσιο της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ο Αντιπεριφερειαρχης  Φθιώτιδας   με ανακοίνωση του γνωστοποίησε το γεγονός :

“Επιθυμώ να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι κατόπιν χτεσινής μου αδιαθεσίας, υποβλήθηκα σήμερα το πρωί σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ήταν θετικό.

Αυτονόητα, τόσο εγώ όσο και οι στενές μου επαφές των τελευταίων ημερών, όπως αυτές προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, τεθήκαμε άμεσα σε περιορισμό, σύμφωνα με το σχετικό ιατρικό πρωτόκολλο.

Αισθάνομαι καλά στην υγεία μου και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας. Έστω και από το σπίτι, συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας για την Περιφέρεια.

Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα προστασίας με απόλυτη προσοχή και παρακαλώ προς τούτο όλους τους συμπολίτες μας.

Με τιμή,
Αθανάσιος Καρακάντζας
Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.