«Ηλέσιον»: Όπου κι αν είσαι… θα e-ρθω !

Κάνει ζέστη; Φεύγεις για διακοπές; Δεν θες πολλές αποσκευές, αλλά δεν μπορείς χωρίς… «Ηλέσιον»; Κάνε μου «κλικ» κι έφτασα.

Τώρα το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, αποφεύγουμε την μεγάλη παραμονή σε εξωτερικούς χώρους για ψώνια ή εγκαταλείπουμε τα αστικά κέντρα για κάποιες πιο δροσερές γωνιές της πατρίδας μας.

Έτσι οι ηλεκτρονικές αγορές κερδίζουν έδαφος, γίνονται λύση και επιλογή. (Συνέχεια μιας συνήθειας που μεγάλωσε μέσα στην καραντίνα).

Σ’ αυτήν την νέα τάση της εποχής, λοιπόν, που επεκτείνεται τώρα το καλοκαίρι, προσαρμόστηκε αμέσως ο Οργανισμός Διατροφής και Περιβάλλοντος Ηλέσιον.

Έτσι, ο κάθε καταναλωτής έχει την δυνατότητα να παραγγείλει ηλεκτρονικά -όπου κι αν βρίσκεται- τα καινοτόμα φυσικά και βιολογικά προϊόντα μας και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα… να τα έχει κοντά του, με ταχυμεταφορές, για να τα απολαύσει.

Εύκολα ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να περιηγηθεί στο e-shop μας και να κάνει τις επιλογές του μέσα από μια μεγάλη γκάμα από φυσικούς και βιολογικούς οίνους χωρίς θειώδη με βάση τα αρχαιοελληνικά πρότυπα, Ειδύλλι, Σταφυλόμελο, Οινόσταγμα αλλά και άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας “Ρυζείς”, βιολογικά ρύζια “Σπερχειού”, ρυζάλευρα και ρυζογκοφρέτες.

Ακόμα και στο πιο μακρινό νησί, ακόμα και στο πιο μικρό χωριό, όπου και βρίσκεται το πατρικό, το εξοχικό ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμά σας, τα πλατάνια στις πλατείες και τα κύματα στις χρυσές ακρογιαλιές θα αφεθούν σε μια γλυκιά μέθη και θα αισθανθούν την ευωδιά των φυσικά προικισμένων προϊόντων σταφυλής και ορύζης του Οργ. Ηλέσιον.

Με κάθε ηλεκτρονική παραγγελία και παράδοση, θα προκύπτει παράλληλα και μια νέα γνωριμία με την εκεί κοινωνία των ντόπιων και των επισκεπτών. Όλοι νιώσουν τις ευωδιές της κουζίνας σας και αν τα γευτούν θα μάθουν με τον πιο θελκτικό και πειστικό τρόπο ότι:

«Ναι, υπάρχει οίνος και ρύζι χωρίς χημικά και είναι θεσπέσιον… αφού είναι Ηλέσιον»!

Ένα ακόμα κίνητρο για τις ηλεκτρονικές αγορές, αποτελεί ένα ποσοστό 25% έκπτωσης που έχουν τα μέλη του Οργ. Ηλέσιον.

Γραφτείτε κι εσείς στην ομάδα μας, για να βοηθήσετε την Διατήρηση της Διατροφικής μας Κληρονομιάς και για να έχετε λιγότερα διλήμματα στις επιλογές σας αφού θα μπορείτε να βάλετε επιπλέον είδη ή τεμάχια στο καλάθι και… γνήσια παραδοσιακή γεύση στο τραπέζι σας!

www.helession.com

Όπου κι αν είσαι… θα e-ρθω !

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.