Εργατουπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Οι απεργοσπάστες του (ΕΚΠΕΦ) έπιασαν δουλειά για να διευκολύνουν κυβέρνηση και εργοδοσία

Την ώρα που το απεργιακό κλίμα όλο και φουντώνει. Την ώρα που δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα μεταξύ αυτών και το Εργατικό Κέντρο Λαμίας εκατοντάδες πρωτοβάθμια συνδικάτα η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ έχουν πάρει απόφαση για ΑΠΕΡΓΙΑ για τις 24 Σεπτεμβρίου. Την ώρα που εκατοντάδες χώροι δουλειάς στην Φθιώτιδα έχουν ενημερωθεί και οργανώνουν την απεργιακή μάχη.

Η γνωστή ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ) επιδίδεται σε εκβιασμούς και απειλές προκειμένου να αλλάξει την ημερομηνία και να διασπάσει το απεργιακό μέτωπο.

Και στην Φθιώτιδα αυτές οι δυνάμεις (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) προσπαθούν να διασπάσουν και να υπονομεύσουν την Απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου χρησιμοποιώντας σαν «δούρειο ίππο» το ανύπαρκτο διασπαστικό και νόθο Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΚΠΕΦ) που από την ίδρυση του έως τώρα δεν έχει βγάλει άχνα για όλα αυτά τα μέτρα που σήμερα φέρνει με το πολυνομοσχέδιο η κυβέρνηση της ΝΔ. Αυτό άλλωστε είχαν κάνει και όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε τον Νόμο που δυσκόλευε την κήρυξη της απεργίας και άνοιγε τον δρόμο για το χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος και το ηλεκτρονικό φακέλωμα των συνδικάτων και των εργαζομένων, τότε με πρόσχημα ότι οι «απεργίες έφαγαν τα ψωμιά τους» ήταν απόντες από τις κινητοποιήσεις.

Τώρα αυτό τα τσιράκια της Κυβέρνησης και της εργοδοσίας αποφάσισαν να κάνουν απεργία την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ταυτιζόμενοι πλήρως με την συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ.

Αυτά τα τσιράκια δεν διστάζουν σε τίποτα προκειμένου η κυβέρνηση και η εργοδοσία να περάσουν τα αντεργατικά μέτρα για την κατάργηση των ΣΣΕ, την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία, την διάλυση της συλλογικής δράσης των συνδικάτων.

Τους δηλώνουμε ότι δεν μας τρομάζουν οι μεθοδεύσεις τους! Η απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και οι Ομοσπονδίες και καλύπτουν το σύνολο του εργατικού δυναμικού της Φθιώτιδας θα γίνει κανονικά «θέλουν δεν θέλουν».

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, όπως και κάθε τίμιος συνδικαλιστής είναι ανάγκη να πάρει θέση. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός, κάθε λεπτό να αξιοποιηθεί από όλους για την προετοιμασία και την επιτυχία της απεργίας, αφού οι ίδιες δυνάμεις θα προσπαθήσουν να την υπονομεύσουν σε Σωματεία και σε χώρους δουλειάς.

Με την επιτυχία της απεργίας στις 24 Σεπτέμβρη να πάρουν την απάντησή τους η κυβέρνηση της ΝΔ, οι εργοδότες και τα τσιράκια τους στη ΓΣΕΕ και στο ΕΚΠΕΦ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.