Επιστολή διαμαρτυρίας γονέων για την κατάσταση στο Δημοτικό σχολείο Κομποτάδων – Μεξιατών Φθιώτιδας

Πέρασαν τριάντα μέρες από την έναρξη της άδειας δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Κομποτάδων – Μεξιατών Φθιώτιδας και ακόμη να την αναπληρώσουν.

Επί είκοσι ημέρες κι ενώ δεν υπήρχε Διευθυντής Πρωτοβάθμιας, ο Περιφερειακός Διευθυντής δεν ενδιαφέρθηκε για την κάλυψη του κενού. Το ίδιο και το Υπηρεσιακό Συμβούλιο που δεν εισηγήθηκε καμιά λύση.
Οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν και συνεχίζουν να αδιαφορούν ! Την αδιαφορία τους την πληρώνουν τα δικά μας παιδιά. Σε συγκέντρωση πολλών γονέων αποφασίστηκε να γίνει παράσταση όλων στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Η συνάντηση όμως με τον Περιφερειακό Διευθυντή δεν έγινε ποτέ ! Κάποιοι χρησιμοποίησαν τις «γνωριμίες» τους και στη συνέχεια μοίρασαν υποσχέσεις ότι το κενό θα καλυφτεί πολύ σύντομα. Αποδείχτηκε όμως ότι μας παραπλάνησαν όλους ! Αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη για τη συνάντηση , γιατί δεν ανταποκρίθηκαν ; Γιατί δεν έκλεισαν ραντεβού ; Γιατί δεν κάλεσαν νέα συγκέντρωση όπως είχε συμφωνηθεί ;
Μετά από είκοσι μέρες στάλθηκαν στη Φθιώτιδα δυο αναπληρωτές δάσκαλοι. Στο σχολείο Κομποτάδων – Μεξιατών δεν τοποθετείται κανένας!

Την εβδομάδα που διανύουμε , η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας (έχοντας πλέον αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης) στέλνει δάσκαλο μόνο για δυο μέρες !
Τριάντα μέρες υποσχέσεις! Το κενό συνεχίζει να παραμένει κενό . Τριάντα μέρες αδιαφορία !

Μήπως κάποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των δικών μας παιδιών ; Ως πότε θα τους ανεχόμαστε ;

Γονείς Κομποτάδων – Μεξιατών

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.