Διαμαρτυρία «Άδειες καρέκλες» στη Λαμία (φώτο & βίντεο)

Στην πανευρωπαϊκή εκδήλωση – διαμαρτυρίας «empty chairs» συμμετείχαν το απόγευμα της Τετάρτης οι επαγγελματίες cafe – εστίασης της Λαμίας, βγάζοντας τις άδειες καρέκλες τους στις πλατείες Ελευθερίας και Λαού και στην οδό Αποστόλου Κουνούπη (Τρούμαν) και στην πλατεία Λαού).

Στην κάμερα του altpress.gr μίλησε o γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Ρίζος λέγοντας χαρακτηριστικά «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με τις προϋποθέσεις που μας ζητάνε. Είναι θέμα επιβίωσης για τον κλάδο μας….».

Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του Κλάδου της εστίασης και διασκέδασης με βασικό αίτημα  την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του Κλάδου .

  Οι επαγγελματιες συντονιζονται και αγωνιζονται σε κοινη γραμμη για κοινο οφελος μεσω της Πανελληνιας Ομοσπονδιας Εστιατορικων και Συναφων Επαγγελματων και μεσω της ΓΣΕΒΕΕ , τονιζει ο προεδρος του Συλλογου Εστιασης κ. Καραγιωργος .

»Συμμετέχουμε σήμερα στην κινητοποίηση με την ειρηνική διαδήλωση , θέλοντας να διατρανώσουμε την ανάγκη να ληφθούν  επιπλέον μέτρα για την στήριξη της εστίασης . Πρόκειται για έναν κλάδο που εχει 90.000 επιχειρήσεις-μέλη και 400.000 εργαζομένους , αντιλαμβάνονται όλοι πόσο σημαντικός είναι ο κλάδος για την ελληνική οικονομία . Αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία των καιρών και τις δυσκολίες του κράτους που δεν ήταν όπως ήταν κάποτε , αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθεί ο κλάδος της εστίασης που είναι η ραχοκοκαλιά της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Καραγιώργος  .

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.