Αύριο η κηδεία του αδικοχαμένου Μάριου – Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός – Επιστολές συλλυπητηρίων

Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον αναπάντεχο χαμό 14χρονου ποδηλάτη γιό γνωστού Λαμιώτη γιατρού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ έκανε ποδήλατο με τον δίδυμο αδελφό του και τους φίλους του στον Καραβόμυλο.

Η κηδεία του 14χρονου Μάριου Λέτσου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5:00′ το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Ελεύθερος ο οδηγός

Σήμερα αργά το μεσημέρι ο 44χρονος οδηγός, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος χθες βράδυ μετά τη θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 44χρονου τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια…», είπε η δικηγόρος του 44χρονου στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Διαβάστε συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον 14χρονο Μάριο Λέτσο, που ταξίδεψε χθες για τη γειτονιά των αγγέλων.

Συλλυπητήρια από τους γονείς του 6ου Γυμνασίου

«Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Λαμίας εκφράζει την οδύνη του για τον απροσδόκητο και αναίτιο χαμό του 14 χρονου Μάριου Λέτσου, μαθητή της Β’ τάξης του σχολείου μας , οποίος έφυγε από κοντά μας χθες Πέμπτη 08-08-2019 τόσο πρόωρα βυθίζοντας την οικογένειά του αλλά και όλους μας σε βαθύτατη θλίψη.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές η σκέψη και οι προσευχές όλων μας θα είναι κοντά τους

Τα συλλυπητήρια του Ιατρικού Συλλόγου

Συλληπτήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για το χαμό του 14χρονου Μάριου Λέτσου.

«Ο Ιατρικός  Σύλλογος  Φθιώτιδος  εκφράζει την οδύνη του για τον απροσδόκητο και αναίτιο χαμό του 14 χρονου Μάριου Λέτσου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας  χθες Πέμπτη 08-08-2019 τόσο πρόωρα βυθίζοντας την οικογένειά του  αλλά κα όλους μας σε βαθύτατη θλίψη.

    Το σύνολο του Ιατρικού κόσμου  του Νομού μας αδυνατώντας ακόμα να πιστέψει το τραγικό αυτό γεγονός εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγαπημένους φίλους  και συναδέλφους Λέγγα Όλγα και Λέτσο Σωτήριο για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την οικογένειά τους. 

   Στις δύσκολες αυτές στιγμές η σκέψη και οι προσευχές όλων μας θα είναι κοντά τους».

Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ              ΝΤΟΥΖΓΟΣ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 
Η δήλωση συμπαράστασης της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας

«Σεβόμενοι το πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας,  την αμέριστη συμπαράστασή μας στους Γονείς και Ιατρούς του Νοσοκομείου μας,  τον πατέρα κύριο  Σωτήριο Λέτσο –  Διευθυντή του  Τμήματος Επειγόντων περιστατικών και στην Μητέρα  κυρία Όλγα Λέγγα –  Επιμελήτρια Α΄ Ιατρικής Βιοπαθολογίας,  για τον  απρόσμενο και άδικο  θάνατο του τέκνου τους, Μάριου Λέτσου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και συγγενείς.

Όλοι μας συμπάσχουμε μαζί σας».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ
Ευάγγελος Μ. Χατζημαργαρίτης
 
Σύνδεσμος Διαιτητών Φθιώτιδας

«Το ΔΣ/ΣΔΠΦ και όλοι οι συνάδελφοι Διαιτητές , εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας , για τον άδικο χαμό του Μάριου Λέτσου, ενός νέου παιδιού που έφυγε ξαφνικά και εντελώς αναίτια  από κοντά μας.

Κάλο Ταξίδι φίλε Μάριε..

Ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του..»

Για το ΔΣ/ΣΔΠΦ

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν.Γραμματέας
Σπυρόπουλος Γιάννης                             Ντζάθας Χαρίλαος

 

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία, εκφράζει την απέραντη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή των Τμημάτων Υποδομής Κ17, Μάριου Λέτσου, για τον άδικο χαμό του.

Τα λόγια είναι φτωχά, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.