Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 42χρονος Θωμάς Μπρέκης -Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Ένα  νέο  άνθρωπο  που έφυγε άδικα  μετά από τροχαίο θρηνεί  η  τοπική κοινωνία της ΛαμίαςΟ 42χρονος Θωμάς Μπρέκης που νοσηλεύονταν  στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας μετά το σοβαρό τραυματισμό του  το απόγευμα της Κυριακής  έχασε  τη μάχη με τη ζωή

Βαρύ το πένθος στην οικογένειά του  που πενθεί για την απώλεια ενός εξαιρετικού παιδιού. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο Θωμά, γιο του γνωστού συνδικαλιστή Θανάση Μπρέκη και αδερφού του Δημήτρη που εργάζεται στο Δήμο Λαμειέων.

Την ώρα που κατέβαινε με το μηχανάκι του την οδό Φραντζή την περασμένη Κυριακή , ένα αγροτικό αυτοκίνητο του έφραξε το δρόμο.  Η σύγκρουση  ήταν σφοδρή  με αποτέλεσμα ο 42χρονος Θωμας να φεύγει στον αέρα και να χτυπάει με δύναμη το κεφάλι του στο  πεζοδρόμιο.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε  χειρουργική επέμβαση αλλά δυστυχώς  τα τραύματά του ήταν σοβαρά και δεν  άντεξε.

Το τελευταίο αντίο στον  Θωμά  θα πουν συγγενείς και φίλοι στις 3:00΄ το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Παγκράτι ΛαμίαςΕπιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό του ταξίδι….

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.