«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Λούκας- Συλλυπητήρια μηνύματα

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας και του Σωματείου Ζαχαροπλαστών  Γιάννης Λούκας σε ηλικία 65 χρόνων μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του  σκόρπισε  θλίψη  στην οικογένεια του, τους συναδέλφους του και την τοπική  κοινωνία της Λαμίας.  Ο Γιάννης Λούκας έχαιρε  εκτίμησης για το  χαρακτήρα, το ήθος του ως άνθρωπος, επαγγελματίας, συνδικαλιστής και ενεργός πολίτης και έχει γράψει τη δική του ιστορία στους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες του τόπου μας. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Φθιώτιδας επί τρεις θητείες  μετά την συνταξιοδότηση του τιμήθηκε από τους συναδέλφους του με την ανακήρυξη του ως επίτιμου Προέδρου της Ομοσπονδίας.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου.(Θα υπάρχει κουτί της Κιβωτού και στην Εκκλησία)

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις 3:00′  το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Φραντζή Λαμίας.

 Το προσωπικό της ιστοσελίδας μας εκφράζει τα θερμά  του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 Συλλυπητήριο μήνυμα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Η αναπάντεχη είδηση της απώλειας του Γιάννη Λούκα προκάλεσε σε όλους μας, απέραντη θλίψη και οδύνη. Υπήρξε ένας εξαίρετος και αξιόλογος άνθρωπος, γνήσιος εκφραστής της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, άνθρωπος με όραμα και ιδιαίτερα χαρίσματα. Ήταν υπόδειγμα ήθους και ακεραιότητας, αγνός αγωνιστής και μπροστάρης στους αγώνες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων & επαγγελματιών.

Ο Γιάννης πίστευε στη δημιουργικότητα και το ταλέντο ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, προσπαθώντας να μεταφέρει στη νέα γενιά τις αξίες και τα ιδανικά του υγιούς επιχειρείν, να εμπνεύσει και να παρακινήσει. Από το 2005 υπηρέτησε την Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας από τη θέση του Αντιπροέδρου και από το 2007 έως το 2015 από τη θέση του Προέδρου. Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας υπήρξε Γενικός Γραμματέας από το 2009 έως το 2011.

Όλοι εμείς σήμερα που υπηρετούμε τον Επιμελητηριακό θεσμό, οφείλουμε να έχουμε ως πρότυπο τον άνθρωπο πρώτα απ’ όλα Γιάννη Λούκα και οδηγό το σημαντικό έργο που αφήνει πίσω του.

Η πολυδιάστατη διαδρομή του συνδέθηκε με πλούσιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό έργο κερδίζοντας επάξια το σεβασμό και την αγάπη όλων των συναδέλφων επαγγελματιών.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας συμπαραστέκεται σύσσωμο στο πένθος για τον χαμό του, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του & στους οικείους του, και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού αποφάσισε:

• Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας στην κηδεία του

• Να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία προς τιμήν του

• Να καταθέσει ως δωρεά χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου

Αιωνία του η μνήμη.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

Με βαθιά οδύνη ακούσαμε το άγγελμα για την απώλεια του παλιού μέλους της ομάδος μας με ενεργό συμμετοχή στα διοικητικά, Γιάννη Λούκα σε ηλικία 65 ετών.

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ενώ σύσσωμο το συμβούλιο θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της πατρίδας μας που θα τον σκεπάσει.

Εκ του Δ.Σ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.