Χειροπέδες σε τρία άτομα για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από τον αφύλακτο χώρο της ΠΕΛ

Για μία ακόμη φορά ο αφύλακτος χώρος της Πανελλήνιας  Έκθεσης Λαμίας  λεηλατήθηκε  από 3 ρομά  μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος. Έπεσαν όμως στα χέρια της  αστυνομίας και κατασχέθηκαν πόρτες & πλαίσια παραθύρων αλουμινίου συνολικής αξίας 7.000 ευρώ , μαζί με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο ήταν φορτωμένα τα κλοπιμαία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (14-09-2020) το μεσημέρι, σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στην ανωτέρω περιοχή, να επιβαίνουν σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα (πόρτες και πλαίσια παραθύρων αλουμινίου), συνολικής αξίας (7.000) περίπου ευρώ, τα οποία όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, από τις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν νομότυπα, ενώ ομοίως κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο δεν έφερε τις πινακίδες κυκλοφορίας του, καθώς αυτές είχαν αφαιρεθεί πρόσφατα από το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, ο ανήλικος συλληφθείς δεν είχε προβεί στην έκδοση του απαιτούμενου Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι δύο ενήλικοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.