Χειροπέδες σε αλλοδαπό δράστη ληστειών και δραπέτη των φυλακών Δομοκού

Αστυνομικοί του Τ.Α Χαλκίδας, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικών του Τ.Α Λαμίας, κατάφεραν  να συλλάβουν στην περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, 35χρονο αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής, δράστη σε υποθέσεις  ληστειών σε Φθιώτιδα και Εύβοια και δραπέτη των φυλακών Δομοκού.

Ο 35χρονος είχε ταυτοποιηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ως ο δράστης σε υποθέσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας

Ειδικότερα σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ο 35χρονος, ο οποίος κρατούνταν στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δομοκού και εξέτιε ποινή κάθειρξης (27) ετών, (3) μηνών και (6) ημερών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, διαπιστώθηκε ότι επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε, το από

05-09-2019 Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κοζάνης, για διάπραξη ληστείας.

Κατά τη σύλληψη του, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει την 03-11-2019, από περιοχή του Μαντουδίου Εύβοιας.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είχε ταυτοποιηθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ως ο δράστης σε τρεις (3) υποθέσεις ληστειών, σε οικία και πρατήρια υγρών καυσίμων, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 24-02 έως 06-06-2019, σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας (σχετ. το από 25-09-2019 Δελτίο Τύπου).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment