Σύλληψη 46χρονου για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στον Αγ. Κωνσταντίνο

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε ληστεία σε οικία ηλικιωμένων, ευρύτερης περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας

Ταυτοποιήθηκε 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε το Σεπτέμβριο του 2018, σε οικία ηλικιωμένων, ευρύτερης περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των δύο δραστών και συγκεκριμένα 46χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, μεταμεσονύχτιες ώρες της 20-09-2018, ο 46χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν θύρα οικίας ιδιοκτησίας 91χρονου και 85χρονης και με τη χρήση ξύλου, προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον 91χρονο.

Ακολούθως, αφού ακινητοποίησαν τους ηλικιωμένους, απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο του παθόντα, ενώ κατά τη διαφυγή τους απέκοψαν την τηλεφωνική τους σύνδεση.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment