Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας σε βάρος περιπτερά στην Αταλάντη

Συνελήφθη και ομολόγησε  ο δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περιπτερά στην Αταλάντη το βράδυ της Παρασκευής με σκοπό τη ληστεία.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, συνελήφθη αλλοδαπός, σήμερα (29-06-2020) το μεσημέρι στην περιοχή Άγναντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, διότι όπως διαπιστώθηκε διέμενε παράνομα στη χώρα μας, ενώ επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές Αποφάσεις, για παραβάσεις νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, είχε ταυτοποιηθεί για την πρόκληση σωματικών βλαβών, με τη χρήση μαχαιριού, σε βάρος ημεδαπού ιδιοκτήτη περιπτέρου στην Αταλάντη Φθιώτιδας, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (26-06-2020), μετά από απόπειρα ληστείας. Από τους αστυνομικούς είχε βρεθεί και κατασχεθεί το όπλο του εγκλήματος (μαχαίρι).

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, της απόπειρας ληστείας, καθώς και των παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς ομολόγησε τις αποδιδόμενες σε αυτόν εγκληματικές πράξεις, κίνητρο των οποίων ήταν η διάπραξη ληστείας σε βάρος του θύματος.

Ο παθών παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.