Ματαιώθηκαν τα παζάρια σε Ελάτεια και Σπερχειάδα λόγω Covid-19

Με ανακοινώσεις τους οι Δήμαρχοι Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ενημερώνουν τους δημότες τους για τη ματαίωση των παζαριών αντίστοιχα Ελάτειας και Σπερχειάδας.

Ειδικότερα η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας αναφέρει:

«Στο πλαίσιο εφαρμογής των αυξημένων μέτρων προστασίας και πρόληψης διασποράς του Covid-19, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Δ1α/Γ.Π.οικ. 60936 – ΦΕΚ 4258/Β/30-9-2020) της Κυβέρνησης, σας ενημερώνουμε ότι το καθιερωμένο παζάρι της Ελάτειας, που ξεκινούσε στις 9 Οκτωβρίου και διαρκούσε επτά ημέρες, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Η προάσπιση της δημόσιας υγείας επιτάσσει την απόφασή μας αυτή, δεδομένου ότι η πανδημία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Κύριο μέλημά μας είναι όλοι οι δημότες μας αλλά και οι φίλοι επισκέπτες, που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους, να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς.

Ο αγώνας κατά του ιού δεν έχει ακόμη τελειώσει, ευελπιστούμε όμως ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα μπορέσουμε να χαρούμε ξανά όλοι μαζί, χωρίς φόβο και περιορισμούς, τις καθιερωμένες και μη εκδηλώσεις του τόπου μας».

Ομοίως από το Γραφείο του Δημάρχου Μακρακώμης αναφέρονται τα εξής:

«Ενημερώνουμε τους δημότες μας και τους φίλους επισκέπτες που κάθε χρόνο μας τιμούν με την παρουσία τους στην ετήσια εμποροπανήγυρη της 20ης Οκτωβρίου στην Σπερχειάδα, ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας από τον ιό Covid19.

Εκ μέρους του Δημοτικού συμβουλίου ευχόμαστε να είστε όλοι γεροί, να βγούμε νικητές από αυτόν τον αόρατο εχθρό του κορωναϊού, έτσι ώστε του χρόνου τέτοια εποχή, εσείς αλλά και εμείς να ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε τις χαρές του «παζαριού», όπως το αποκαλούμε στον τόπο μας».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.