Λαμία: 5 νέα κρούσματα μεταξύ των μαθητών – Κλείνουν 4ο και 9ο Δημοτικά σχολεία

Αναστάτωση στον χώρο της εκπαίδευσης  καθώς μεγάλωσε η λίστα με τους μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου της Λαμίας που έχουν νοσήσει από κορονοϊό.  Κλείνουν  4ο και 9ο δημοτικά σχολεία Λαμίας.

Άλλα 4 κρούσματα μαθητών  έγιναν γνωστά  το βράδυ της Δευτερας   σε σύνολο 31 μοριακών τεστ  στο νοσοκομείο Λαμίας μεταξύ των μαθητών και εκπαιδευτικών της ΣΤ τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας. Το πρωί σε ιδιωτικό εργαστήριο ανιχνεύτηκε ένας ακόμη μαθητής του ίδιου σχολείου θετικός.

Πλέον καταγράφονται 7 μαθητές θετικοί στον κορονοϊό, όλοι από την ΣΤ τάξη, ο δάσκαλος τους αλλά και η σύζυγος και η κόρη του.

Μετά την εξέλιξη αυτή ακολούθησαν αλλεπάλληλες επαφές μεταξύ των αρμοδίων και  των υπευθύνων της εκπαίδευσης και  αποφασίστηκε να κλείσει ολόκληρο το 4ο δημοτικό σχολείο αλλά και το 9ο με το οποίο συστεγάζεται.

Για το πρωί της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στην οδό Φιλίας, δίπλα από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, μοριακά τεστ ΜΟΝΟ για τις στενές επαφές των μαθητών και του δασκάλου που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

 Δωρεάν rapid tests για τους πολίτες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη και την Κυριακή.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1 comment

  1. Χάσαμε τη μπάλα