Λαμία: Συνελήφθη για απάτη, εκβίαση και πλαστογραφία σε βάρος του κουμπάρου της

Συνελήφθη 48χρονη  Λαμιώτισσα  για  απάτη, πλαστογραφία  και εκβίαση σε βάρος του κουμπάρου της από τον οποίο απέσπασε τμηματικά 50.000 ευρώ,  υποσχόμενη  ότι θα μεσολαβουσε  για αίσια έκβαση δικαστική του υπόθεσης αναφορικά  με την επιμέλεια της ανήλικης κόρης του.

Η 48χρονη  συνελήφθη επ΄αυτοφόρω με ένα φάκελλο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 1.000 ευρώ μετά  από καταγγελία του θύματος.

Το αστυνομικό δελτίο 

Συνελήφθη, χθες (01-11-2019) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μία 48χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για απάτη και εκβίαση κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για πλαστογραφία.

Προηγήθηκε καταγγελία 47χρονου ημεδαπού, την 31-10-2019 το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σύμφωνα με την οποία η συλληφθείσα, από το Νοέμβριο του 2015 περίπου, προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει σε δικαστική του διαμάχη με άλλη ημεδαπή, για την επιμέλεια της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με την προαναφερόμενη καταγγελία, η 48χρονη παρουσιάζοντας προς αυτόν ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφερε να του αποσπάσει τμηματικά το συνολικό χρηματικό ποσό των (50.000) περίπου ευρώ.

Όπως κατήγγειλε μάλιστα, η 48χρονη συνέχισε να απαιτεί χρήματα από τον ίδιο, για την αίσια έκβαση της δικαστικής του διαμάχης.

Στο πλαίσιο αυτό, προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ (σε χαρτονομίσματα των 50€) και σε προκαθορισμένη συνάντησή που είχε ο 47χρονος με την 48χρονη, σήμερα το πρωί σε περιοχή της Λαμίας, της παρέδωσε το ανωτέρω χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά την συνάντηση των ανωτέρω, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που επιτηρούσαν διακριτικά την περιοχή, προσήγαγαν την 48χρονη και κατάσχεσαν από την κατοχή της ένα φάκελο που περιείχε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Επίσης κατάσχεσαν και ένα κινητό της τηλέφωνο.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στην οικία της 48χρονης, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν φορητοί υπολογιστές και σκληροί δίσκοι υπολογιστών, καθώς και διάφορα έγγραφα, ο τρόπος κτήσης των οποίων διερευνάται.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment