Όλα έτοιμα για τον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ (Δευτέρα 3 Δεκ.) – Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λαμία

Δύσκολος ο αγώνας της ΛΑΜΙΑΣ την Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ στο δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης, αλλά υπάρχει σχετική αισιοδοξία στις τάξεις ομάδας μας, όπως εκτιμούν διοικητικοί παράγοντες “η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από βαριά ήττα με 4-0 που υπέστη χθες στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και γενικότερα παρουσιάζει μία αγωνιστική κάμψη που μπορεί να την εκμεταλλευτεί η Λαμία”. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. της Δευτέρας.

Ο αυριανός αγώνας θα είναι και αγώνας αξιολόγησης ορισμένων ποδοσφαιριστών, από την απόδοση των οποίων θα κριθεί ως ένα σημείο και η παραμονή τους στην ΛΑΜΙΑ την περίοδο των μεταγραφών του προσεχούς Ιανουαρίου.

Με προπόνηση το μεσημέρι της Κυριακής 2/12 στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το αυριανό (Δευτέρα 03/12, στις 19:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές.

1 Bojan Saranov
73 Γεώργιος Μπαντής

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
17 Hachim Mastour
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
77 Βασίλειος Κωστίκας

Και επίσημα η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λαμία

Και με απόφαση της Αστυνομίας απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λαμία για το Δευτεριάτικο παιχνίδι στο ΔΑΚ.Η απόφαση ήταν αναμενόμενη αφού είχε συζητηθεί από τις προηγούμενες μέρες και η ΠΑΕ Λαμία δεν διέθεσε εισιτήρια σε άτομα εκτός Στερεάς.

Δείτε και την απόφαση:
Σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, την προσεχή Δευτέρα (03-12-2018) και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.