Το «Goulinas Volcano Enduro» επιστρέφει 11-14 Απριλίου στην Σπερχειάδα

Το event που όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου περιμέναν …έρχεται στις από τις 11 έως τις 14 Απριλίου… και οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το «Goulinas Volcano Enduro» περί ου ο λόγος το οποίο αποτελεί το 2ο αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series 2024, θα πραγματοποιηθεί στη δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Σπερχειάδα, με τον πανέμορφο ορεινό της όγκο το τριήμερο 11-14 Απριλίου με στόχο να …τρυπήσει το περσινό ταβάνι συμμετοχών!

Οι νέες διαδρομές που έχουν «χαραχτεί» στο όρος Γουλινάς (υψομ. 1460 μ.) που βρίσκεται πάνω από τη Σπερχειάδα (Race Village), είναι έτοιμες να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία των έμπειρων αλλά και των αρχάριων αναβατών που αναζητούν αδρεναλίνη, ταχύτητα και τεχνική. Τα φυσικά μονοπάτια σε ηφαιστιογενές περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς με εναλλαγές του αλπικού τοπίου σε έλατα και δέντρα υπόσχονται να αφήσουν κάθε επισκέπτη με τις καλύτερες των αναμνήσεων.

Τους αναβάτες περιμένουν πέντε πανέτοιμες σπάνιας ομορφιάς μονοπατικές διαδρομές από την κορυφή του όρους Γουλινά μέχρι τις παρυφές της Σπερχειάδας με φυσικά άλματα να ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τους παλμούς των αναβατών στα ύψη.
Ο Σύλλογος Goulinas Adventure σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μακρακώμης έχουν αναλάβει την διεξαγωγή του αγώνα!
Τα μονοπάτια που έχουν όλες τις προδιαγραφές, είναι καθαρά, πανέτοιμα να φιλοξενήσουν τους φυσιολάτρεις όλο το χρόνο(και με τη δυνατότητα για uplift), ενώ πρόκειται για αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς με σχεδόν καθημερινή εργασία από τους απλούς εθελοντές και μέλη του συλλόγου με σεβασμό πάντα στο φυσικό περιβάλλον.
Το race village (38°54’18.0″N 22°07’38.4″E) όπου θα χτυπάει η καρδιά του event, θα βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Σπερχειάδας, στην πανέμορφη πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

📌Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση:
Θάνος Κύρκος: 6937400003
Τάκης Αλατάς: 6981737511
Ιάσονας Βαρσάμης: 6948821304
https://goulinasmtbrace.gr/
goulinasmtbrace.gr@gmail.com
http://enduroseries.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment